Citiraj mamma san prvotno napisa
Da cure. Offtopičarite. I chatate. I ovo vam je zadnje upozorenje na ovom topicu, jer ću izbrisati sve offtopic informacije.

Ako pogledate naziv cijelog pdf-a, pa i skupine "Sigurnost DJECE u prometu", nigdje se ne spominje ono o čemu vi pišete u zadnjih par postova.

Ovo je pdf namijenjen upravo razmjeni informacija roditelja u vezi sigurnosti djece npr. u vožnji bicikla, rolanja, skatanje i sl..

Znači, u obzir dolazi podijela informacija u vezi nabavke opreme, njenog nošenja, instaliranja, pa možda čak i učenja.
Iskreno se ispricavam. Ja sam samo skuzila da su bicikli i role tema. Drugi put cu paziti.
Evo onda moj mali doprinos bi bio da su plasticni kotaci koma, pogotovo za nase puteve, s izuzetkom nekih djelova staze na Jarunu (barem sto se Zg tice) i da se s gumenim puno ugodnije rola. Mi nekad rolamo s prijateljima s klincima i uzasno se pate ovi s plasticnim kotacima, ali mi je super kako razvijaju koncentraciju pri rolanju. I mislim da su stitnici za sake najvazniji uz kacigu, jer ako se koljeno razbije nikom nista, ali ako se slomi nesto u saci, to moze biti nezgodno. Osim toga vidim dosta roditelja koji uce djecu rolati na hrapavim povrsinama, a to trese do mozga i nema sanse da se to nekome svidja.
Moje osobno iskustvo je i da cesto setovi stitnika nisu svakom prikladni i tko ima vremena, trebalo bi se malo posvetiti trazenju optimalnih.
Jos se jednom ispricavam i molim moderatoricu da slobodno pobrise nase gluposti.