Osim ako vam ne smeta da je centrifuga upravo nevjerojatno bučna - svako ko je u stanu iznenadi se kad počne radit i pita "šta je to'???!!!" Prije mi nije bilo baš važno jer ne centrifugiram kasno navečer, ali sad kad će doć' dijete i jest, valjda će se cura naviknut na te decibele. Buka je upravo nevjerojatna i ima neki podzvuk kao da avion rula po pisti, doslovno. Evo sad zvala Candi servis Pruegelhof koji nam je prije servisirao naš stari model Candi Alise sušilice/perilice i bili smo s njima masu zadovoljni i čim sam rekla "centrifuga" oni odmah "zvuči ono kao kad avion polijeće - s tim se ne da ništa napraviti. Mislim - stvarno je bučno, vjerujte. Inače je jako zgodna jer je plići model i stane i u male kupaone kakva je naša i inače radi OK - centrifugirano ispada super. Probala sam smanjit jačinu centrifuge, ali zvuk ostaje isti - avion koji rula po pisti i zvuk je užasno jak - čak i sveki, kojoj ništa ne smeta, čudila se kako to može bit zakonito da neki kućni uređaj proizvodi toliko buke (a nije usisivač). Mislim da je ovo jače od najjačeg usivivača, ne znam s čime usporedit osim s avionom.