Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: preporuka za inhalator - pliz!

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno preporuka za inhalator - pliz!

znam, postoji topik o inhalatorima, ali se vecinom pise o djelovanju i ucinku, pa molim moderatorice da ne obrisu moj post!

dakle, trebala bih preporuku za inhalator: ne mora biti bas jako skup (haha), dakle moze kompresorski, da se moze narucit preko net-a i naravno, najvaznije, da ste zadovoljni s njim! sta da kupim?

HVALA!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam htjela Mr Rina http://www.kupujonline.hr/ProductDet...57523778070000
    al nisam ga mogla nać...na kraju jer nam je bilo hitno kupili kompresorki Medikoelov http://www.saturo.hr/inhalatori.htm (6- odozgora model ME110)
    mi zadovoljni...ima 2 maske (za djecu i odrasle) i nastavke za inhalaciju nosa i usta i uopće nije jako bučan.
    Cijevčica je prilično duga pa malac sjedi meni na krilu a inhalator stoji na stolu.
    na toj stranici imaš još jednog pingvina al tu bi djete trebalo biti iznad inhalatora (kao kad se inhaliraš iznad rajngle), zato mi je bolji Rino

a cjena našeg u ljekarni je 480 kn (na stranici je preko 500)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

MI imamo pingvina i jako smo zadovoljni.
    Suprer mi je jer je lagan, lako se prenosi ( radi i na baterije) i klince se može inhalirati kroz igru jer je zbog oblika simpa klincima.
    Sretno s inhaliranjem. Nas spašava

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: preporuka za inhalator - pliz!

Imamo ultrazvučni inhalator RESPIRA, kupljen u Tehnomax-u, King Cross, 500 kn. Jako sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi imamo pingvina MR.RINO i pre,pre,pre,prezadovolji smo snjim.
    Moj ti je savijet da ga potrazis,jer je stvarno odlican.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    ja sam htjela Mr Rina http://www.kupujonline.hr/ProductDet...57523778070000
    al nisam ga mogla nać...na kraju jer nam je bilo hitno kupili kompresorki
    ja imam ovaj i naručila sam preko njih. dostavili ga drugi dan i jako u ljubazni. s inhalatorom sam zadovoljna i tonka mu se veseli kad ga vidi.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala vam puno!

na kraju, kao sto to uvijek bude, je ispalo sasvim drukcije: nakon sto cijelu noc nismo spavali jer je maleni bio pun slajma i kasljao i nije imao zraka, jutros sam uzela imenik i redom zvala vinkovacke ljekarne u potrazi za bilokakvim inhalatorom!!! nasla sam, ipak, jedan dosta dobar (barem se nadam): kopresorski od omron-a za 520kn.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ivana B-G prvotno napisa
    hvala vam puno!

na kraju, kao sto to uvijek bude, je ispalo sasvim drukcije: nakon sto cijelu noc nismo spavali jer je maleni bio pun slajma i kasljao i nije imao zraka, jutros sam uzela imenik i redom zvala vinkovacke ljekarne u potrazi za bilokakvim inhalatorom!!! nasla sam, ipak, jedan dosta dobar (barem se nadam): kopresorski od omron-a za 520kn.

odličan je. koristimo ga 2,5 mjeseca svakodnevno minimalno dva puta. iako je kompresorski uopće nije bučan.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, u pravu si!
    i mi smo maloprije inhalirali (uz plac, ali eto) i stvarno sam se pozitivno iznenadila! uopce nije bucan i jednostavan je za koristenje.
    :D

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo Bremedov. Cijena je bila oko 350kn i zadovoljni smo. Ima 5 vrsta maski što je praktično.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Mi imamo Bremedov. Cijena je bila oko 350kn i zadovoljni smo. Ima 5 vrsta maski što je praktično.
    a gdje ste ga kupili?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

updejt

Medikoel riknuo pa se odlučili na Festtu 8još razmišljali o Omronu al Festta mi je malo bolja)...ima potisak od 3,5 bara, vel čestica je 2-8 mikrona što je idealno i za gornje i zadonje dišne puteve...
    Inhaliranje 5 ml sa Medikoelom je trajalo skoro 15 min...sa Festtom nekih 6-7..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi imamo Festtu i prezadovoljni smo.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo ja bas planiram kupiti i odlucila se za Festtu,ima ga šogica i jako je zadovoljna...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I mi imamo kompresorski od omrona i savršen je..inhaliram ju i dok spava.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi imamo kompresorski, ne znam koja marka, kostao je u ljekarni 650 kn. Dugacka cijev, 2 maskice, nastavak za usta - dobar je.

Sada mi u Njemackojm nećakinja objasnjava da se kod njih inhalator dobije besplatno, naravno po preporuci liječnika (na recept)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    MI imamo pingvina i jako smo zadovoljni.
    Suprer mi je jer je lagan, lako se prenosi ( radi i na baterije) i klince se može inhalirati kroz igru jer je zbog oblika simpa klincima.
    Sretno s inhaliranjem. Nas spašava
    Nakon dvije godine i malo više iskustva, mjenjam svoj iskaz.
    Sa Pingvinom sam u toj fazi bila stvarno jako zadovoljna jer nisam znala za nešto drugo. U stvari bila sam zadovoljna sa inhaliranjem kao takvim, spasilo nas puno puta. U stvari puno toga smo rješavali inhaliranjem i preventivno i kao liječenje.
    Kad nam se pokvario nakon 3 godine upotrebe, odlučila sam probati nešto drugo jer iskreno već sam bila luda od Pingvina. Paziti na svaku kap, držati pod određenim kutom, pa taman na pola inhaliranja sve se pomakne i raspadne, ma užas.
    Kupili smo Festtu i tek sad mogu reći da imam pravi inhalator.
    Preporučam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •