Eto i naš bebač je kršten ove nedjelje-prigodno-na Bijelu nedjelju.Odlučili smo se za najuži krug ljudi-roditelji,njegov brat i cura,kumovi i vjenčani kumovi-nas 11.Ja sam se ranije raspitivala za krštenje u crkvi u kojoj smo vjenčani pa su mi rekli da pošto beba ima prebivalište na području druge župe da treba dopuštenje od župnika da se krsti u drugoj crkvi.E sad, kako je dalje,ne znam.Inače, četvrtak prije krštenja išli smo na "predkrsnu katehezu" mi i kum gdje nam je svećenik u nekih pola sata pričao o tome zašto krštenje,smisao,povijest i ukratko smo prošli kroz obred.U toj sam crkvi i ja krštena i pričešćena tak da mi je bilo drago na kraju da smo tamo imali krštenje.Inače, mene i mm-a nije pitao ništa vezano za sakramente dok je kum morao iz svoje crkve donijeti potvrdu da je kršten i krizman.Poslije obreda smo nas 11 otišli na ručak u jedan restač,sami smo donijeli svoje torte,družili se od nekih pola 1 do pola 4 i onda svako svojoj kući na popodnevni spavanac ugodno i opušteno bez prevelike buke.