Zvjerolina, i ja sam taj kaputić nagledavala, ali nije mi trebao obzirom na vrijeme pa ga nisam kupila. Eto vidiš kak su naše curke modno osviještene![]()
Zvjerolina, i ja sam taj kaputić nagledavala, ali nije mi trebao obzirom na vrijeme pa ga nisam kupila. Eto vidiš kak su naše curke modno osviještene![]()
nek se uče od rane mladosti 8)![]()
curke thanx na savjetima, krenula trgom u potragu i nasla kosuljicu i hlacice, i bit ce mali bombon!!! al nevjerojatno je kako je tesko naci primjerice obicnu bijelu kosuljicu kratkih rukava za bebe i nema i nema...tak da ce mi mali biti bež, al eto snasla sam se...hvala!
Ja planiram krstiti Dadu na prvi rodjendan. Nama su trazili da donesemo na uvid izvod iz maticne knjige vencanih (a ne znam sta ce im) i krstenicu od maloga.
Koliko traje obred krstenja? jer uranjaju bebce u vodu,ono sisanje kosice i to? Ja sam bila na mnogo pravoslavnih krstenja ali niti na jednom katolickom,osim na sopstvenom![]()
Ne uranja se dijete, nego se malo polije po glavici. I ništa se ne šiša. Ako je krštenje bez mise, traje kratko (moja procjena 5-10 minuta).
Krštenica djeteta koje se tek treba krstiti :?
sis prvotno napisa
sorry krivo sam napisala...izvod iz maticne knjige rodjenih
![]()