Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: male grudi

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno male grudi

oduvijek su male. postojala je nada da budu narasle u trudnoci, ali nula bodova. Prije trudnoce sam bila jako mrsava, i sad u 32. tjednu sam 12+, i izgledam trunkicu popunjenije. znam da male grudi nisu problem za dojenje (vec prije mjesec dana se poceo stvarati kolostrum, primjecujem ga na bradavicama), ali zasto nisu narasle??

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bez brige, sve u svoje vrijeme.
    moja frendica u osmom mjesecu trudnoće izgledala je kao ja kada nisam trudna. nekoliko dana kasnije imala je i stomak i grudi

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni uopće nisu narasle ni u trudnoći ni sad kad dojim. Izgledaju isto ko i prije nego što sam bila trudna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se tjesila time da sto manje narastu, manje ce se objesiti.
    Nego, nije mi jasan taj zalosni smajlic na kraju recenice. Zasto bi grudi morale narasti?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa čuj, ja je kužim. Kad imaš male onda se nadaš da će bar u trudnoći narasti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa imam i ja male. Imala sam i ja svoja nadanja.
    Al znas sta me spustilo na zemlju? Kad sam dojila prvu kcer, obicno bi nocu dojila samo iz lijeve sise. I kroz par tjedana sam dobila lubenica-limun omjer. To je bilo prvi put u zivotu da sam pozeljela natrag svoje male sise. Kasnije sam nekako uspjela ujednaciti situaciju i od tada se vise ne zamaram.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bolje vam je imati male, lijepe, praktične cike neg ove lubenice kaj ja imam. I još mi rastu i sve više vise, mekšaju, smetaju, bole. A i duša me boli kad ih vidim kako vise. Nema tog grudnjaka koji mi može pomoći - u svakom vise!
    Kao da sam njima othranila 10 dece! Užas. Pitam se kak će bti nakon trudnoče, oću više ikad moći nositi nešto usko i otvoreno a da ne izgledam ko propala Pamela...

Budite sretni, kažem vam. Oduvijek sam htjela imati male, slatke cickice, meni su takve najlijepše. A i više mlijeka takve daju navodno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kolicina mlijeka nema neke veze s velicinom grudi.

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nema
    al grudi narastu od mlijeka (:
    joanna, vidjet ces poslije poroda

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obicno bude lakse staviti dijete u ispravan polozaj kod dojenja ako su grudi manje. Jer dosta je tesko pridrzavati veliku dojku, pa jos pridrzavati i dijete - treba dosta prakse. S manjim grudima je malo lakse, no nemojte se uljuljkavati pa ne nauciti kako postaviti dijete u ispravan polozaj. To vam je alfa i omega uspjesnog dojenja.

A sto se povecanja grudi tice joanna23, narast ce one jos kad mlijeko navre nekoliko dana nakon poroda

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, sto kaze anchie, kad imas male grudi (one koje samostalno stoje ) onda imas i slobodnu ruku za lakse namjestanje djeteta na njoj, jer kad imas velike grudi (velike!), onda ti fali ruka :/

jap, jako nezgodno kad se namjestas pa ti se cica "podvrne"

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jedna od onih malogrudnih... i doživotnih obožavatelja industrije grudnjaka (što čvršćih, push apastih i sl.)..i jednom prije trudnoće sam bila sa frendicom kod moje mame i tako smo se zezali na temu veličine cica...i govorim kako jedva čekam da zatrudnim da mi napokon narastu cicke i da jedva čekam stavit dekolte do pupka... no govori mi mama (na nju sam ): "Kćeri moja, tako sam i ja jedva čekala...a ono tuga i jad."
    E pokopala me...no došla je i moja trudnoća. Poprsje se nebitno promijenilo :/ , ali zato iza poroda

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Meni su cice narasle za 1 br. u trudnoci i nakon 2 god. dojenja ostale su iste kao i u trudnoci, solidna 3-ca ! Mama mi je samnom u trudnoci sa 2-ce dosla na 5-cu a ni kapi mlijeka. Hormoni su cudo !

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ma ne uzrujavaj se, kad dodje mlijeko, narast ce bar malo

ja inace nosim 80A (zbog sirokog grudnog kosa, cica nije bas da imam), a dok sam dojila imala sam 85 C
    nisam ocekivala toliko "porast", moram priznat da mi je bilo tesko to nositi

vratilo se na svoje nakon 2 godine i sad polako opet rastu

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja šogorica je imala jako male grudi (1).Dojila je 1,5 god. i sad ima (3).
    Kad sam prestala dojit drugo dijete grudi (4) su mi se smanjile, ali ne i objesile :D na (3).Savršeno!
    Baš me zanima koji ću broj nosit kad prestanem opet dojit, hoće li biti veće ili manje (navijam za manje).
    Oduvijek imam velike i mogu vam reći da je puno lakše sa malima.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam prije trudnoće imala mršavu dvojku, ali je
    bila dvojka, najviše zbog jakog grudnog koša

cijelu trudnoću se stanje uopće nije promijenilo
    a onda..za par tjedana doobra četvorka :shock:
    bile su mi bukvalno na juriš

i tako je sve kipilo iz mojih starih push-up grudnjaka
    koje bih ponekad probala, da sam sve svoje
    ravnadaska komplekse začas izliječila

i tako nisam stigla ni uživiti se u sisato doba,
    kad sam otkrila muke znojenja ispod grudi,
    uklopljenjo sa dojenjem, baš mi je :/

sada ulazimo u 2. godinu dojenja i grudi su
    mi manje, mislim da je to sada trojka
    ma, više me ne tangira....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mani će vjerovatno dok rodim trebat kolica za dvojčeke - jedna za sise druga za dijete

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Marijica prvotno napisa
    Mani će vjerovatno dok rodim trebat kolica za dvojčeke - jedna za sise druga za dijete

skupe su to sise!

moje su male, sad su malo narasle i bas su mi lijepe. a pomirila sam se s njima malima, mislim da su bas prakticne. i odavno sam odustala od push upa. to mi je ko pancirka. nosim neke lagane grudnjake koji me ne zuljaju i briga me. necu se buniti ako jos malo narastu, a nece ni mm samo da ne dobijem strije...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam se divila svojima u prvoj trudnoći a kad ono razoračaranje kad sam prestala dojit ostala mi dva mala ispuhana balončića, sad kad sam opet trudna rastu ko lude i sve me strah na šta će to ličit kasnije

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

imam jako male grudi... sada sam 19 godina, a grudi su mi počele rasti sa 12 god. baš sam danas mjerila veličinu i ispada da su mi grudi 5 cm... užas... nije ni čudno da mi je svaki grudnjak veliki koji god kupila... još k tome imam i uvučene bradavice. za nekoliko godina mislim imati djecu. kažete da veličina grudi ne utječe na količinu mlijeka, ali ja skoro da i nemam grudi. htjela bi otići nekom doktoru da me pogleda, možda je u pitanju neki hormonalni poremećaj. želim sve probleme riješiti na vrijeme.

znate li kojem dokrotu mogu otići i što da radim sa uvućenim bradavicama?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •