Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: spavanje na trbuhu

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno spavanje na trbuhu

Možda je pitanje glupo, ali me zanima da li spavanje na trbuhu može imati loš utjecaj na dojenje? Naime, mojoj mami, kad je rodila sestru koju su odnjeli u inkubator u drugu bolnicu pa nije mogla dojiti, rekli su da samo pritišće cice i da će mlijeko prestati dolaziti. I tako je i bilo.
    To bi onda po mome značilo da bi spavanje na trbuhu moglo imati otprilike isti efekt. Naravno, to je zadnje što bih htjela da mi se dogodi, a jako volim spavati na trbuhu, pa me zanima da li smijem ili nije preporučljivo?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne mogu ti odgovoriti da li je to točno ili ne, ali ja spavam isključivo na trbuhu i nemam problema sa količinom mlijeka :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja ne spavam na trbuhu jer me strah mastitisa. Ne znam da li je strah opravdan, ali sigurno je sigurno!

HELI

Početno

Ja isto spavam na trbuhu i nemem nikakvih problema s dojenjem,jedino kad su mi cice pune mlijeka znam se probudit u lokvici :/
    Spavaj kako ti paše i uživaj

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni su se od spavanja na trbuhu stvarale kvrzice u desnoj dojci. U lijevoj nikad.

Znaci, probas i vidis je li ti smeta.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kada mama kaže da ima problem sa zastojem mlijeka, onda joj se, između ostalog, savjetuje i da promijeni položaj u kojemu leži. Dok je sve u redu, znači da nema smetnji.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Spavam na trbuhu, iako sam negdje pročitala da to može biti uzrok smanjenoj količini mlijeka, ali isto samo ako i inače postoje nekakve smetnje...
    Mene je na početku bilo strah, odmah nakon poroda sam mislila da će me sve boljeti... a onda, jednoga dana, potpuno spontano... hop- na trbuh!

Zapravo, uopće kasnije nisam razmišljala o tome, a danas je svejedno! Evo, neki dan sam skužila da ne trebam više jastučiće za dojenje!!! A mislila sam da ih se nikada neću riješiti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •