Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Prijave za dječji vrtić u Zagrebu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Prijave za dječji vrtić u Zagrebu

Drage moje... Od kad počnu prijave, gdje nabavim prijavnicu, koji vrtić preporučate i tako dalje. Pliz help nebi željela ponoviti grešku ko sa ovim jadnim i groznim jaslicama u koje idu...
    Hvala

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

1. svibanj
    2. www.zagreb.hr
    3. ovisi o kvartu stanovanja/posla, zar ne?
    4. moje pitanje - jel možeš reći s kojim to nisi bila zadovoljna? može i na pp, puno bi mi značilo.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slijedeće godine (tj, od 9. mj 2008.) tvoji će hahari i ovako u vrtić a ne više u jaslice!
    sve ostalo ti je Jelka rekla.

pusa, sretno!!!!

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moje dijete ima 10 mjeseci, nisam je namjeravala upisivati u vrtic do 3. godine, trebala je biti sa mnom doma i kasnije s bakom, ali dogodile su se neke nepredvidjene stvari i u svibnju cu je morati dati u jaslice ili na cuvanje. E, sad, pitanje, buducu da mi je ovaj podforum velika novost: sto treba za drzavni vrtic i kada? Sto treba za privatni vrtic i kad su prijave, imaju li takvi vrtici uopce rok za prijavu? Sto mi preporucate?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

timita vidi ovdje. na www.zagreb.hr imaš popis svih jaslica i vrtića, ako te zanima neki određeni najbolje je nazvati i pitati.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prijave počinju 01.05-do kraja mjeseca...ali,....

-po zakonu moraju primit svaki zahtjev i razmotrit ga
    -imaju neke komisije svaki mjesec koje razmatraju zahtjeve (ako se pojavi slobodno mjesto ili dođe do nekih novih situacija u vrtiću...)

ja sam sa frendicom danas išla u 2 vrtića a ove info smo doznali od načlnice u Gradskom uredu za šport, kulturu i obrazovanje

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja fakat ne preporučam privatne vrtiće. Iz iskustva

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala cure! A sto da radim sad kad bih ja nju trebala UPISATI 1.5.? Da idem po kvartovskim vrticima i pitam hoce li je primiti pa ako ne zele primiti molbu da se pozivam na zakon? Uh, joj... :/

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nama su molbe primili u 4 vrtića...i rekli da će javit ako se što promjeni...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj titimita prvotno napisa
    Hvala cure! A sto da radim sad kad bih ja nju trebala UPISATI 1.5.? Da idem po kvartovskim vrticima i pitam hoce li je primiti pa ako ne zele primiti molbu da se pozivam na zakon? Uh, joj... :/
    Probaj pitati-neki državni vrtići imaju mjesta i tokom godine,ako nemaju onda te stave na listu čekanja.Ovisi o kojem kvartu se radi.Također ne preporučam privatne vrtiće.Mislim da su prerazvikani i ne nude ništa posebno s obzirom na cijenu.A razlika je velika...Državni vrtić 400 kn,a privatni i do 2500 kn !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    U 4 vrtića ? :?
    Mi bili neki dan u svom obližnjem i rekli su nam da PO ZAKONU ne primaju molbe prije svibnja, jer liste čekanja više ne postoje.
    Sad mi stvarno nije jasno; negdje se novi zakon primjenjuje, a negdje ne.
    Ili za neke vrijedi, a za neke ne... :?

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i ja već pomalo razmišljam o tome......
    i sve me je strah hoćemo li dobiti mjesto u kvartu...............

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam bila u ponedjeljak u jednom vrtiću i napomenuli su mi da se molbe zaprimaju u samo jednom vrtiću jer su svi informatizirani i ne moguće je unijeti podatke dva puta!
    meni je samo nejasno ako se zahtjevi primaju u petom mj., rješenja se izdaju u šestom, u jaslice/vrtić se krećeu devetom, kud s djecom koja na ljeto pune godinu dana!
    rekli su mi da ju ne mogu primiti na adaptaciju prije devetog mjeseca!
    pa zar se nitko nije pobrinuo za ljetne bebe?!?!?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nešto mi nije baš jasno iz prethodnih informacija?!? Ako se molba predaje samo u jednom vrtiću (radi informatizacije), što onda ako nema mjesta u tome vrtiću? Da li oni automatski djete raspoređuju u neki drugi vrtić ili moram čekati peti mjesec iduće godine (obzirom da ne primaju molbe tijekom godine) s novom molbom?!?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty, imaš pp

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jel to stvarno nešto novo sa predavanjem prijava u samo jednom vrticu? Mi smo prošle godine u 5. mj. predali molbe u dva vrtica, nikakva informatizacija još nije bila na vidiku. Oba vrtića su prihvatili molbe, u oba je bio primljen i na kraju smo mi mogli birat gdje ćemo (naravno, javili odmah u drugi, neodabrani da odustajemo).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam bila prije nekih 10-tak dana pokupiti zahtjeve za upis u tri vrtica (nedaleko smjestena jedan od drugog) i nitko mi nije spominjao nikakvu informatizaciju vrtica, tako da namjeravam sama predati zahtjeve u svaki od tri vrtica.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj pa bilo bi fakat super da se može predati više molbi!!!
    sutra zovem gradsko poglavarstvo da pitam!

inače, meni su to da se može prijaviti u samo jedan vrtić rekli u ponedjeljak u DV Medvešćak!

ali još uvijek nitko nije odgovorio kud s ljetnom bebom????

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ninik, sa svojom ljetnom bebom sam i ja bila u istim problemima

krpali smo kako smo znali cijelo ljeto (još sam bila sretna što nije rođena početkom 6. jer onda bi nam bilo još teže)...

prvo je moja mama uzela svoj mjesec godišnjeg i čuvala unuku
    moja sestra je tada bila srednjoškolka i imala ljetne praznike pa je došla kod nas (žive u drugom gradu) i tjedan dana čuvala skupa s mojom mamom i onda skoro mjesec dana sama
    onda je konačno došao 9. mjesec pa sam ja uzela svoj godišnji da odradimo adaptaciju
    pa sam onda uzela bolovanje jer se razbolila na adaptaciji :/ ali to je već druga priča...

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim stvarno katastrofa!!!!!!!!!!!!!!
    pa ne ide mi u glavu !
    što da rade oni koji rade za 1800 kn minimalca, nemaju bake i dede koji bi uskočili i ne mogu platiti tetu čuvalicu!?!?!?!
    katastrofa!!!
    a mi ćemo isto probat skrpat ali baš me to ljuti!

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi u gradu nismo imali nikoga, moji su u Slavoniji, a MM-evi u Međimurju

svojima sam "zeznula" ljeto jer je mama skoro cijeli svoj godišnji potrošila kod nas (ali je zato provela mjesec dana sa svojom unukom i bilo im je prekrasno) - s tim da je i njoj bio problem uzeti mjesec godišnjeg u komadu u tako atraktivnom mjesecu

druga opcija je bio neplaćeni 2 mjeseca, srećom nisam to morala napraviti jer nas je ionako iscrpila ona crkavica od 1600kn, a i na poslu su me jedva dočekali

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj green eyes prvotno napisa
    Citiraj (maša) prvotno napisa
    U 4 vrtića ? :?
    Mi bili neki dan u svom obližnjem i rekli su nam da PO ZAKONU ne primaju molbe prije svibnja, jer liste čekanja više ne postoje.
    Sad mi stvarno nije jasno; negdje se novi zakon primjenjuje, a negdje ne.
    Ili za neke vrijedi, a za neke ne... :?
    po zakonu MORAJU primit molbu bilo kad i razmotrit je (tome i služe sjednice svaki mjesec u svim vrtićima)...

informatizacija vrijedi za vrtiće koji imaju više podružnica...npr vrtić V. Nazora koji ima 3 lokacije pa možeš predat samo 1 molbu

i o tome da nema mjesta...mi 2. na listi čekanja u Krugama.... :D ....a u 10-om mjesecu nas oprali da nema šanse da prime molbu a kamoli dijete

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kimama prvotno napisa
    Nešto mi nije baš jasno iz prethodnih informacija?!? Ako se molba predaje samo u jednom vrtiću (radi informatizacije), što onda ako nema mjesta u tome vrtiću? Da li oni automatski djete raspoređuju u neki drugi vrtić ili moram čekati peti mjesec iduće godine (obzirom da ne primaju molbe tijekom godine) s novom molbom?!?
    NI ZA PROLJETNE!!!
    moj Luka rođen 21.4.2007.!
    šta raditi do 1.9.????!!!!
    ok mi ćemo otrgnuti od usta 1000kn za privatni jer bake nemreju čuvati-daleko su, al šta da te novce nemamo?!!!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

inače, meni su to da se može prijaviti u samo jedan vrtić rekli u ponedjeljak u DV Medvešćak!
    možda su mislili da se predaje samo jedna molba za sve podružnice NJIHOVOG vrtića (jer ih ima nekoliko)?
    papak, odgovorila sam ti na drugom topiku, mi smo našu proljetnicu prijavili još prošle godine (kad je imala manje od 2 mjeseca) i upala je u jaslice

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A meni nisu htjeli uzeti papire prošle godine u 5. mjesecu za malu koja je tada imala 4 mjeseca jer su mi rekli da PO ZAKONU ne smiju zaprimati dokumente od djece koja u trenutku predavanja papira imaju manje od 6 mjeseci.

Pa ja sad fino plaćam 800 kn po djetetu tj. 1500 za obje u privatnom vrtiću, a sad kad ću predavati u 5. mjesecu papire, morat ću tražiti vezu ili nekom skinuti glavu s vrata jer primaju samo jedno djete po obitelji.
    Razlog tome je što živim u Sesvetama gdje imamo samo jedan vrtić i svake godine ostane hrpa neupisane djece. Zato privatni vrtići u ovom kvartu posluju odlično, ima ih 6-7 na 2 km2 i svi su puni!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •