Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Stari i novi godišnji u kontinuitetu

pupe avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Stari i novi godišnji u kontinuitetu

Ispričavam se ako postavljam pitanje na već otvorenu temu. Trebam brz i točan odgovor. Radim u državnoj ustanovi. Imam još 18 dana starog godišnjeg. Obzirom da radim sa rtg zračenjem po utvrđenoj trudnoći bih iskoristila sav mogući godišnji. Za stari od 2007. znam da ga moram koristit do 30. 06. 2008. Pitanje je:
    Kad najranije mogu koristiti godišnji iz 2008. g.?
    Da li ta dva godišnja mogu spojiti u komadu?
    Inače, obzirom na uvjete rada uz tih 18 imam i 30 dana kompletnog novog godišnjeg, a bolovanje ne bih koristila dok imam tu opciju. Naravno zbog financijskih razloga. Hvala!

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

godišnji iz 2008 možeš koristiti kada želiš
    možeš spojiti oba godišnja

ali sve ako ti odobri poslodavac

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam tako napravila u prvoj trudnoći, spojila sam sve skupa 6,5 tjedana godišnjeg prije porodiljnog (koristila u svibnju i lipnju)

na novi godišnji imaš pravo već od siječnja, samo se trebaš dogovoriti s poslodavcem da ga koristiš u komadu (mislim da s obzirom na radne uvjete to ne bi trebao biti problem), mojima na poslu je jedino bilo bitno da se sve na vrijeme dogovorimo i da završim započete projekte

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i ja sam spojila dva godišnja. nije bilo nikakvih problema, moraš se samo dogovoriti u firmi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •