Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Zepterov wok

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Zepterov wok

Trebao bi mi hitno odgovor na:

Zepterov wok ima i rešetkicu za kuhanje na pari koja se stavi na sam wok i onda poklopi. Pitanje je: kada se stavi ta rešetkica da li se poklopac može normalno poklopiti ili ne? Tj. da li ima razlike sa ili bez rešetkice?

Danas bih kuhala u njemu 1. put, ali sam skontala da kada stavim poklopac a rešetka na woku poklopac samo stoji na rešetci, tj. ne sjedne u utore predviđene za taj poklopac kada sjedne bez problema kada nema reštkice.
    (wow objašnjenja)

Kakvi su vaši zepterovi?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam zepterov, nego onaj pravi, željezni
    i na njemu ta rešetka (ide samo preko otprilike trećine woka) stoji točno kako opisuješ, samo ja to nikada nisam koristila za kuhanje na pari (nije mi palo na pamet da bi to moglo biti i za to), nego na tom cijedim npr. prženo meso ili pohane banane i sl - nakon prženja ostavim ih na toj rešetki, pa se svo ulje ocijedi, a istovremeno mi je na toplom :?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mara ima zepterov, salji joj pp

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala cure...

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

imam ti ja zepterov wok i to je tak kak si opisala. Ta mrežica je za cijeđenje i odlaganje prženih stvari i ja je samo za to koristim.....
    iskreno nisam baš čula da netko kuha na pari u woku.... baš bum pogledala u svojoj knjižici sa receptima da li ima kakav takav recept za kuhanje na pari

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A ja se ufurala da je za spremanje na pari... a baš bi bilo fora da je za to?

Vi koje imate Zepterov wok, može li malo recepata i malo iskustava sa wokom?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •