Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: kosa

lidac2004

Početno kosa

cure,kosa mi opada ko luda....
    duga je i otkad sam rodila 24 sata u repu zategnuta...
    imam masku za kosu ali ju ne stignem drzati po 15 minuta na mokroj kosi,pa ispirati itd.
    da li bi bilo pametno osisati se na kratko ili znate za kakav preparat da pomaze?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Opadanje kose ti ide u staže novopečene mame. Ja sam već dolazila u faze da plačem od muke koliko mi je kose ispadalo. Šake i šake sam samo skupljala po krevetu, podu, kupaonici. A isto je duga. To je normalno i ako te tješi prođe za nekih cca. 9 mjeseci. Oboružaj se strpljenjem i usisavačem.

lidac2004

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Opadanje kose ti ide u staže novopečene mame. Ja sam već dolazila u faze da plačem od muke koliko mi je kose ispadalo. Šake i šake sam samo skupljala po krevetu, podu, kupaonici. A isto je duga. To je normalno i ako te tješi prođe za nekih cca. 9 mjeseci. Oboružaj se strpljenjem i usisavačem.
    sva sreca da mm usisava

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene je trajalo cca dva mjeseca. ne budeš oćelavila (ali će malo faliti ).

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve isto...ali je i vrlo brzo stalo..savjet: nemoj kosu jako stezati u rep. opusti gumicu za kosu, jer ti uništava korijen kose..i definitivno nemoj spavati sa jako stegnutom kosom (u rep)...

HELI

Početno

Joooj,ja sam već na rubu ludila s kosom...Meni opada već neka 3mj. i čini se da ne namjerava stat Ispada u snopovima i ima je po svuda, a najgore mi je kad je nađem u krevetiću i kad cice prije moram izdepilirat da bi Tarica mogla papat
    Ja trenutno(već nekih mjesec dana) koristim Fitoval šampon i losion ali neku promjenu još ne primjećujem

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sad ću vam ja opet vaditi mast ( ), ali meni je kosa nakon poroda pogušćala. I uopće ne puca (a dugačka je skoro do struka). I u trudnoći, a i cijelo vrijeme dojenja sam pila Prenatal i to je jedino čime sam intervenirala.

lidac, imaš one maske od Sun Silka koje se ne ispiru - ja namažem ruke s tim i prođem kroz kosu kad god se sjetim - nekad je to tri dana za redom, pa tjedan dana ništa, nekad jednom u tjedan dana...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj HELI prvotno napisa
    koristim Fitoval šampon i losion
    OK za šampon i losion, ali kapsule nemoj ni slučajno jer su krcate ekstraktom kvasca. (njega gljivice obožavaju)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod mene je to trajalo kojih 5 mjeseci, nisam ništa koristila, prošlo...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kod mene ne prolazi evo već godinu i pol (možda je u nečemu drugome problem)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je došla k sebi tek kad se vratila menga (s 13 mjeseci).

lidac2004

Početno

a ja se mislila sisati.....
    fakat mi kose ima svugdje a najgore mi je kad malena spava kraj mene...
    uh,valjda ce brzo proci,a ako ne prodje do ljeta onda cu se ipak osisati...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

prekonrolisite zelezo u krvi i hemoglobin---od manjka Fe hoce kosa da opada

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jok Ovo opadanje kose je od prolaktina i sasvim je normalno i uobičajeno. No nema brige, nema baš nikakve sličnosti s muškom alopecijom i kosa će opet narasti... za koju godinu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jel to sigurno? Ja sam kontala da je od manjka estrogena - jer baš sam se osjećala "klimakterično"

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam imala tako gustu kosu, da sam se jedva dočekala da mi počne otpadat .

sad mi je taman, al kad prestane.. niš, opet rodit.

lidac2004

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    ja sam imala tako gustu kosu, da sam se jedva dočekala da mi počne otpadat .

sad mi je taman, al kad prestane.. niš, opet rodit.
    a ja bas imam rijetku,zato mi i je
    jos malo pa nece imati sta opadati....
    danas sam napokon stavila masku na kosu...kako sam prolazila prstima kroz kosu tako je padala....grozno..... :/

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sigurno će se to vratiti na staro, samo uzimaj Prenatal ili nešto slično, pitaj u apoteci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •