kako znate u kojem vam je polozaju beba?
ja sam 36+3 i uopce nemogu odrediti kako je beba okrenuta,niti znam reci sa cim me udara...pretezno me lupa samo sa svake strane...rijetko kada dolje osjecam udarce....
kako znate u kojem vam je polozaju beba?
ja sam 36+3 i uopce nemogu odrediti kako je beba okrenuta,niti znam reci sa cim me udara...pretezno me lupa samo sa svake strane...rijetko kada dolje osjecam udarce....
obično više udaraju nožicama. je li ti dr rekao na uzv kako je okrenuta? tako možeš bolje predočiti ako već ne kužiš gdje joj je šta. glavica je tvđa od guze, eto i to može pomoć ako možeš napipati.
sutra imam zadnji uzv pa cemo vidjeti....do sada je bila okrenuta zadkom,ali posto je sada beba veca malo mi je teze za odrediti....vise osjecam da mi je tvđi trbuh gore....i sa prvim djetetom sam vec sad imala pritisak na mjehur,a u ovoj trudnoci nista...
hm, nadam se da ti se okrenula. govorim jer moja nije i isto osjećam tvrdu glavu pod lijevom sisom stalno, gura se i pokušava nać više mjesta. dole nemam nikakvog pritiska, tek nogice lupaju s desne strane trbuha jer su joj uz tijelo.
fige držim da je to što tvrdo gore ti osjećaš guza![]()
Moja je mišica još mala, pa ujutro dok ležim na leđima, kada je trbuh najmekši, fino se može napipat gdje je glava. A udarci su obavezno diagonalni sa druge strane, znači nogice... Da i leđa/guza budu izbočina na sredini samo za sebe...![]()
Na uzvu zadnjem ćeš vidjeti.
Ja pipkala svoju bebicu u 36. tj i čudim se kak joj je tak velika glava. Glavonja mali, mislim si. Onda mi je doktor na uzv rekao da se okrenula bebica. To joj uopće nije bila glava neg guza.
I tako, moj bebac već 3 tjedna dubi na glavi. Pitam se kak im nije neudobno u toj pozi...
Ta Majka Priroda, Bog il ko god ima čudan smisao za humor: ubacuje nas u život naglavce!![]()
bila na kontroli....glavca je dolje :D ,i imamo 3 kile....sve je u redu..cini se da ima malo jacu guzu na mamu...
Ja sam u 27. tjednu i beba je okrenuta zadkom. Još se stigne okrenuti, jel tako??
bravo filip :D Da se bar i moj buco okrene na vrijeme...baš se bojim zadka :/
Evo i ja u 27.tjednu, bila juče kod gina i kaže beba okrenuta zadkom. I ja se nadam da se stigne okrenuti...ma i više puta do kraja trudnoće :DSvea prvotno napisa
Ima vremena za okretanje.
Iako, moj je naglavačke već mjesec dana. Sad sam 27+4.
Isto je bio i Patrik, zadnja tri mjeseca je dubio na glavi i pred kraj se ljutio kad mu nisam dala da nogom gura moje rebroa baš mu je to bilo fora.
Vidjet ćemo kako će to izgledati na kraju![]()
E da, moja frendica je prvog sina rodila u dva truda izgona, a bio je zatkom i ne baš mala bebica. Istina u Sloveniji ali bilo je to prije dobrih 18 godinaNo meni je to uvijek nekako utješno znati.
Utješno nego što, uvijek je lijepo čuti nešto lijepo :D ...ali ipak se nadam da se moja bebica okreneTiwi prvotno napisa
![]()
Ja sam u 36-tom tjednu i prošli tjedan na kontroli mi je dr rekao da je na zadak i da ima dva tjedna fore da se okrene!Ako se ne okrene idem na carski jer dr ne želi riskirati,a i beba ce biti mala,do 3kg,a ja mislila da će biti veća pa sam se baš iznenadila!Ma samo nek porod prođe u redu,a sve ostalo je kikiriki!![]()
pa to je baš dobra veličina bebe za vaginalni porod zatkom.![]()