Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: polozaj???

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno polozaj???

kako znate u kojem vam je polozaju beba?
    ja sam 36+3 i uopce nemogu odrediti kako je beba okrenuta,niti znam reci sa cim me udara...pretezno me lupa samo sa svake strane...rijetko kada dolje osjecam udarce....

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

obično više udaraju nožicama. je li ti dr rekao na uzv kako je okrenuta? tako možeš bolje predočiti ako već ne kužiš gdje joj je šta. glavica je tvđa od guze, eto i to može pomoć ako možeš napipati.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sutra imam zadnji uzv pa cemo vidjeti....do sada je bila okrenuta zadkom,ali posto je sada beba veca malo mi je teze za odrediti....vise osjecam da mi je tvđi trbuh gore....i sa prvim djetetom sam vec sad imala pritisak na mjehur,a u ovoj trudnoci nista...

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hm, nadam se da ti se okrenula. govorim jer moja nije i isto osjećam tvrdu glavu pod lijevom sisom stalno, gura se i pokušava nać više mjesta. dole nemam nikakvog pritiska, tek nogice lupaju s desne strane trbuha jer su joj uz tijelo.
    fige držim da je to što tvrdo gore ti osjećaš guza

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja je mišica još mala, pa ujutro dok ležim na leđima, kada je trbuh najmekši, fino se može napipat gdje je glava. A udarci su obavezno diagonalni sa druge strane, znači nogice... Da i leđa/guza budu izbočina na sredini samo za sebe...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na uzvu zadnjem ćeš vidjeti.
    Ja pipkala svoju bebicu u 36. tj i čudim se kak joj je tak velika glava. Glavonja mali, mislim si. Onda mi je doktor na uzv rekao da se okrenula bebica. To joj uopće nije bila glava neg guza.

I tako, moj bebac već 3 tjedna dubi na glavi. Pitam se kak im nije neudobno u toj pozi...
    Ta Majka Priroda, Bog il ko god ima čudan smisao za humor: ubacuje nas u život naglavce!

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bila na kontroli....glavca je dolje :D ,i imamo 3 kile....sve je u redu..cini se da ima malo jacu guzu na mamu...

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

:D :D :D :D
    neka malih i velikih guza

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam u 27. tjednu i beba je okrenuta zadkom. Još se stigne okrenuti, jel tako??

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ima tvoja još i 2 mjeseca vremena

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bravo filip :D Da se bar i moj buco okrene na vrijeme...baš se bojim zadka :/

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

navikneš se i na to sad kažem - svo zlo u tome

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa
    Ja sam u 27. tjednu i beba je okrenuta zadkom. Još se stigne okrenuti, jel tako??
    Evo i ja u 27.tjednu, bila juče kod gina i kaže beba okrenuta zadkom. I ja se nadam da se stigne okrenuti...ma i više puta do kraja trudnoće :D

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ima vremena za okretanje.

Iako, moj je naglavačke već mjesec dana. Sad sam 27+4.
    Isto je bio i Patrik, zadnja tri mjeseca je dubio na glavi i pred kraj se ljutio kad mu nisam dala da nogom gura moje rebro a baš mu je to bilo fora.

Vidjet ćemo kako će to izgledati na kraju

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

E da, moja frendica je prvog sina rodila u dva truda izgona, a bio je zatkom i ne baš mala bebica. Istina u Sloveniji ali bilo je to prije dobrih 18 godina No meni je to uvijek nekako utješno znati.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    E da, moja frendica je prvog sina rodila u dva truda izgona, a bio je zatkom i ne baš mala bebica. Istina u Sloveniji ali bilo je to prije dobrih 18 godina No meni je to uvijek nekako utješno znati.
    Utješno nego što, uvijek je lijepo čuti nešto lijepo :D ...ali ipak se nadam da se moja bebica okrene

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam u 36-tom tjednu i prošli tjedan na kontroli mi je dr rekao da je na zadak i da ima dva tjedna fore da se okrene!Ako se ne okrene idem na carski jer dr ne želi riskirati,a i beba ce biti mala,do 3kg,a ja mislila da će biti veća pa sam se baš iznenadila!Ma samo nek porod prođe u redu,a sve ostalo je kikiriki!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa to je baš dobra veličina bebe za vaginalni porod zatkom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •