Samo bi pitala, da li netko ima neki savjet u vezi odabira pedijatra u Zagrebu, mislila sam u Runjaninovoj? Ne znam za koga bi se odlučila, a još mala pa ću morati na prvi pregled.
Unaprijed hvala.
Samo bi pitala, da li netko ima neki savjet u vezi odabira pedijatra u Zagrebu, mislila sam u Runjaninovoj? Ne znam za koga bi se odlučila, a još mala pa ću morati na prvi pregled.
Unaprijed hvala.
dr Marina Lichter Štajduhar
debelo potpisujemnikailuka prvotno napisa
a na području Maksimira, Peščenice? Možete li nekog preporučiti?
![]()
Ja se javljam za Novi Zagreb - DZ Siget ili Dugave ?
Hvala na savjetu, idem se sutra prijaviti valda nece biti problema.Bok!
novi zagreb-siget-doktorica swarch. mi bili kod nje i sestre dubravke dok se nismo preselili,zbilja smo bili prezadovoljni.
dr. Đurđica Šešo Šimić, Tomislavov trg ,super pedijatrica i žena
Da ne otvaram novu temu,..ako netko može preporučiti dobrog pedijatra u DZ Sesvete?
Thnx![]()
draga tajci24, dotična doktorica koju kerida post dolje spominje sad ti je u dz sesvete!
mi smo kod dr. tomčić...što dalje od nje!
navodno je dobra i dr. grgić!
Draga puno ti hvala!svjetlic prvotno napisa
![]()
Meni na žalost dotična doktorica uopće nije dobra i sad trenutno tražim kamo da si klince premjestim.Sestra mi je super,ali što mi to vrijedi.ana1 prvotno napisa
![]()
Mi smo prezadovoljni s dr. Grobenski u Runjaninovoj.
Ima li u DZ u Marticevoj pedijatar, dobar po mogucnosti?
taman sam mislila prijaviti malca kod dr. Swarch(ili kako već)..
sad sam opet u dilemi..
ima li još netko preporuku za pedijatra u Novom Zagrebu?
sad sam opet u dilemi..
sad sam opet u dilemi..
zove se dr. Swarz, i mi smo kod nje - nisam baš zadovoljna jer svaki put kad nas vidi urin i krv i kad stigne nalaz ona ti je :? ne zna kaj bi. I ja tražim dobrog pedijatra u N.Zagrebu, ali imam i drugu opciju (privatno), samo mi je to malo skupo, pa bi rađe pedijatra preko HZZO-a (plaćam zdravstveno, pa da iskoristim).
elin, ako nađeš šta javi..
ja malog moram odvesti na pregled kroz 2 tjedna..a možda i prije jer nam pupak još nije otpao pa nas možda patronažna pošalje i prije prvog pregleda...
Da li mi netko moze preporuciti dobrog pedijatra / -icu na Jarunu?
Doselili smo u ZG, pa smo u potrazi za doktorom. Klinci su 3,5 god. i 1,5 god.
THNX
Tajči!Jesi li se odlučila za pedijatra?Moji sin i kćer su kod dr. Tomčić i MM i ja smo prezadovoljni.Čeka se malo duže. ali kod pregleda je nadasve konkretna,pedantna i uvijek ima pametni savjet+ apsolutno podržava dojenje.U svakom slučaju sretno kao i svima ostalima kod odabira pedijatra!![]()
Zaprešić? zna li netko u Zaprešiću pedijatra
nije baš jarun, ali je trešnjevka, u domu zdravlja kod općine trešnjevka, pedijatrica Puževski, prvoklasna, no velika gužva je kod nje, pa postoji opcija da ideš kod nje privatno dok se ne oslobodi mjesto.Miau prvotno napisa
privatno je nedavno moja frendica pregled kad je beba imala mjesec dana (znači kompletni)platila 200 kuna
U DZ na Jarunu pedijatrica Ruzica Jurlina jos prima pacijente. Da li netko ima iskustva s njom?
Probala sam kod dr.Penave, al je puna.