Ne znam točno koliko traje, ali me zabrinjava to znojenje prilikom spavanja i to najviše i najčešće u recimo prvih pola sata. Nema razlike kad odmah zaspi ili se pola sata vrti po kinderbetu, gotovo redovito mu je mokra kosa iako legne smiren i miran. Sobna temperatura, uvjeti isti kao i kad se igra, a tada je puno manje znojan. Što se to dešava u tijelu, imate li vi takvih slučajeva?

Odgovori s citatom
.
fakat sam je gnjavila. Bojala sam se da to znojenje ima neke s aktivnosti mozga( neznam otkud mi to).
) , a kod uspavljivanja (uspavljujemo je ja i mm na našem krevetu) izrazito je živahna, hiperaktivna i stalno bi se nešto potezala, čak mi djeluje da je to više iz neke nervoze, kad konačno zaspi kreće to znojenje, a uglavnom i nemir u snu i nakon toga i plač onako djeluje bolan svaku večer...znam afte užasno bole i smetaju mislila sam da je to, ali vidim da joj se dosta sve skupa smirilo i danas je stvarno dosta dobro jela pa sam mislila da će je i to znojenje i plač u snu (vrlo brzo nako što zaspe) proći, ali večeras ista situacija i još nešto vidim i da je nosić zeza, dosta duboko diše,a u nosiću zviždi i to primjetimo tek kad zaspe, po danu joj je nosić skroz prohodan....