Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pitanje...diphereline...

mirki

Početno Pitanje...diphereline...

Dobar dan...javljam Vam se jer sam u velikoj panici i ne znam što da radim. Malo mi je neugodno pitati doktora jer sam napravila grešku u koracima. Prije 4 mjeseca bila sam na prvom tretmanu potpomognute oplodnje bez uspjeha. Onda mi je dana terapija menopurima. Inače sam to obavila u Ljubljani kod dr. Reša. naime imam nepravilne cikluse unutar 26-30 dana. Na novom dogovoru bila sam u početku mjeseca i dr. mi je rekao da od 28. 01. počnem uzimati Diphereline. E sad dolazi problem. Meni je 24. dana ciklusa počela izlaziti neka smeđa sukrvica, što mi se i prije znalo dešavati prije početka menzisa. zadnji mi je bio 3. 01. Dr. mi je rekao da se diphereline uzima 4-5 dana prije početka novog ciklusa. budući da mi je taj smeđi iscjedak počeo 24. dana ciklusa ja se uplašila, kao što rekoh i počela samoinicijativno davati sebi terapiju dva dana ranije od propisanog. moram reći i to da radim izuzetno stresan posao i da sam zadnja dva tjedna imala velike porbleme na poslu. Očekivala sam menzis 26. dan jer mi je zadnja dva tako dolazio no ona sukrvica ili par kapi u toku dana...možda i manje...mi je trajala 4 dana...Od menzisa ni traga i mene polako počela hvatati panika...a budući sam napravila grešku u koracima malo me sram zvati doktora...Zbunjena sam pa molim ako netko zna kako ide postupak sa dipherelinom da mi kaže jesam li možda napravila neku kobnu grešku ili da se još par dana strpim ...i dočekam početqk ciklusa
    Unaprijed hvala!
    Zabrinuta!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mrki, molim te, ništa se ne srami i nazovi doktora - pa nećeš valjda da cijela stvar i financijski i uspjehom propadne jer se sramiš nazvat doktora - on je tu za tebe, a ne ti za njega, on je tvoj "servis" i fino ga nazovi. Kako da ti itko kaže od nas jesi pogriješila i što ti je za činiti? Ajde, nemoj biti dijete - nisi sama, da vidiš koje su gluposti ljudi radili, uključivo mene - NAZOVI GA I NEMA TI ŠTA BIT NEUGODNO! Pa nije on Bog da će se cijela nebesa trest od njegovog smijeha i smijeha anđela nebeskih, on je TVOJ doktor. Ajde, ajde, you can do it...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, i puno "gluplja" pitanja sam pitala svoje doktore, ako uopće postoji "glupo" pitanje - ja se stvarno držim toga da ne postoji, ali glupih reakcija na pitanja ima, definitivno. Jedna od mojih omiljenih reakcija je bila na pitanje moje frendice na UZV-u kad je dr-a pitala jel' sve u redu s bebom, a ovaj će "a čujte, i debil ima glavu" (i još je navodno bio doktor privatnik, njemu je išla kao da čuje detalje). Na to se čovjek može u stvari samo nasmijat, i reć' mu "fala, 'đenja". U biti, nadam se da se ga već nazvala i da ne čekaš da ti ovdje neko od nas "baba s foruma" kaže što i kako. Ne vjerujem da si nešto ključno zeznula, ali on ti to mora reć'.

mirki

Početno

Hvala Ina ...sad skupljam snage da zovem...imam malo problema u komunikaciji sa liječnicima...potrudit ću se...Ohrabrila si me...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mirki prvotno napisa
    Hvala Ina ...sad skupljam snage da zovem...imam malo problema u komunikaciji sa liječnicima...potrudit ću se...Ohrabrila si me...
    Bravo, bravo! Moraš poradit na komunikaciji - kako ćeš bez njih, oni su uz tebe u svemu tome odmah br. 2, a onda su forumaši br. 3. Vidjet ćeš bit ponosna na sebe.

mirki

Početno

Draga Ina evo učinila sam korak uz tvoju pomoć...u biti nije ništa strašno i trebam uzimat terapiju do kraja pa nakon 14 dana kad završi dobijam menzis...Hvala ti puno si mi pomogla!!!
    Mirki

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, bravo, eto vidiš da nije tako teško !

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Diphereline i Decapeptyl i Suprefact injekcije sve je to isto jel tako? ili griješim?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

isto je, sve je to supresija.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

tnx mare41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu