Dobar dan...javljam Vam se jer sam u velikoj panici i ne znam što da radim. Malo mi je neugodno pitati doktora jer sam napravila grešku u koracima. Prije 4 mjeseca bila sam na prvom tretmanu potpomognute oplodnje bez uspjeha. Onda mi je dana terapija menopurima. Inače sam to obavila u Ljubljani kod dr. Reša. naime imam nepravilne cikluse unutar 26-30 dana. Na novom dogovoru bila sam u početku mjeseca i dr. mi je rekao da od 28. 01. počnem uzimati Diphereline. E sad dolazi problem. Meni je 24. dana ciklusa počela izlaziti neka smeđa sukrvica, što mi se i prije znalo dešavati prije početka menzisa. zadnji mi je bio 3. 01. Dr. mi je rekao da se diphereline uzima 4-5 dana prije početka novog ciklusa. budući da mi je taj smeđi iscjedak počeo 24. dana ciklusa ja se uplašila, kao što rekoh i počela samoinicijativno davati sebi terapiju dva dana ranije od propisanog. moram reći i to da radim izuzetno stresan posao i da sam zadnja dva tjedna imala velike porbleme na poslu. Očekivala sam menzis 26. dan jer mi je zadnja dva tako dolazio no ona sukrvica ili par kapi u toku dana...možda i manje...mi je trajala 4 dana...Od menzisa ni traga i mene polako počela hvatati panika...a budući sam napravila grešku u koracima malo me sram zvati doktora...Zbunjena sam pa molim ako netko zna kako ide postupak sa dipherelinom da mi kaže jesam li možda napravila neku kobnu grešku ili da se još par dana strpim ...i dočekam početqk ciklusa
Unaprijed hvala!
Zabrinuta!!!