Moja starija je operirala sve tri u 11. mjesecu, u Vinogradskoj, imali smo apartman.

Došli smo dan ranije sa svim nalazima i napravili prijem. Otišli smo kući i ujutro došli oko 7, operacija je već bila u 8.30. Bila sam uz nju kad se probudila iz narkoze, mada mi medicinska branila. Kaže "idite pitati glavnu sestru da li smijete biti ovdje" rekla sam joj, "idite vi pa je pitajte, ja odavde ne idem" to je bilo u postoperativnoj. L. je dosta plakala.

To je malo šok za dijete. (bogami je bio i za mene). To je trajalo nekih 5-10 minuta. I sem buđenja iz narkoze (nije svakom djetetu isto), sve je to podnijela jako dobro.
Svakako biti uz dijete, iako cijeli dan poslije operacije spava, dobro je bar to malo vremena kad je dijete budno pomaziti se, puno to djeci znači. Smirenija su i "manje boli kad je mama blizu".

Oporavak je brz. L je već treći dan maznula kuhani batak i popapala ga dok sam ja reagirala :shock: .
Svakako i sladoled od vanilije puno pomaže

Zdravstveno stanje se popravilo. Cijelu zimu nema antibiotika kuc kuc, nema šmrkavog nosa.