Sto se plana tice, on je koliko sam skuzila prvenstveno napisan da educira.

Ionako onaj sav tekst iza treba izbaciti prije davanja u ruke doktoru, ali je ooooodlicna osnova da ne probijamo led same i malo ga izmodificiramo i gotovo. Netko je drugi mislio umjesto nas i napisao... i mi samo trebamo STO KRACE to ispisati i dati i sto manje tocaka jer bolje da ih se drze 5 nego ni jedne od 10.. a vidim da ljudi opcenito imaju otpor prema dugim postovima, tekstovima, pravilnicima, zahtjevima, bilo cemu... na kraju ne procitaju i ne uvaze ustvari nista, ako si trazio previse.

U svakom slucaju, ne bi se sama ni sjetila napisati ga. A dobro ce doci da prisjeti i mene i mm tijekom samog poroda na sve sto zelimo u onom ionako cudnom stanju svijesti....

::::::::::::::::::::::::::::::

Pitanje srebrnog nitrata! Ne sjecam se vise je li navedeno izbacivanje mazanja ociju bebe srebrnim nitratom? To je recimo takoder jedna od nepotrebnih akcija, koju smo mi izbjegli s prvom bebom na nas zahtjev.

Za one koji ne znaju srebrni nitrat se stavlja u bebine oci radi mogucnosti da majka ima gonoreju, ta se radnja rutinski provodi vec vise od 100 godina, a kao rezultat imamo bebicu koja ne vidi tjedan do 2. Psiholoske posljedice privremenog sljepila jos nisu poznate, ali u svakom slucaju ja ovo smatram potpuno nepotrebnim i mislim da mora biti na izbor roditeljima.