-
Htjela bih s vama samo podijeliti svoje izrazito pozitivno iskustvo u KB Merkur!
Uzela sam plan poroda i stavila ga sa svom ostalom medicinskom dokumentacijom. Plan poroda bio je napisan u šturijoj verziji (dakle, ne kao upitnik). To je bio JEDINI papir koji su uzeli. Svi su ga čitali, kritizirali i komentirali.. Ne znam da li su se malo i sprdali s njim (tipa.. vidjet će ona kad krenu trudovi kako onda neće htjeti sredstva protiv bolova).. malo su se žalili na uvjete koje rade (čula sam ih kako spominju stolčić, kojeg nemaju, kako se jedna babica ne može posvetit jednoj rodilji jer ima premalo babica u odnosu na broj rodilja..).
Porod je bio točno onakav kakav sam htjela!!! Pitali su me sve, sve mi objašnjavali!! Bila sam oduševljena i ja, ali i babica!!! Čak me drugi dan došla tražiti. A o planu poroda se pročulo jer me kasnije jedna pedijatrica tražila da joj ga pošaljem!!! (Poslala sam joj ovaj plan poroda s rodinih stranica, svoj plan poroda i raspravu na ovom podforumu). Rekla je da to i njima olakšava posao!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma