Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: autosjedalica za renault scenic

mojemalo

Početno autosjedalica za renault scenic

Ovako, problem je što u scenicu sjedala nisu ravna nego imaju ''žl****ve'' oblikovana su kao slovo U i koju god samo sjedalicu probali ne paše jer pleše po sjeladu , kliže se i nije čvrsta, što da radim, nismo kupili ni jednu nego imamo posuđenu i djete vozim u neispravno pričvrščenoj sjedalici...to me strašno muči i uljeva paniku kad ga vozim....što da radim...malac ima 12 kg,hoda već 2 mj , ima 10,5 mjeseci....dali postoje autosjedalice s nekim užim postoljem dolje pa da stane između tih žl****va ...što da radim?

I još jedno pitanje ako tj. kad kupim sjedalicu od 9-18 kg...do kada ..tj do koliko godina (njegovih) otprilike bi se mogao voziti, do2,3,4 godine? Čisto toliko da znam koliko bi to trajalo....

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

RÖMER veli da njihova BABY-SAFE ISOFIX plus moze u scenic. Prije kupnje mozete to jos isprobati

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: autosjedalica za renault scenic

Citiraj mojemalo prvotno napisa
    I još jedno pitanje ako tj. kad kupim sjedalicu od 9-18 kg...do kada ..tj do koliko godina (njegovih) otprilike bi se mogao voziti, do2,3,4 godine? Čisto toliko da znam koliko bi to trajalo....
    Dok ne prijeđe 18 kg ili mu ova sjedalica ne postane premala po visini (to znači da mu uši prelaze gornji rub sjedalice ili mu remenčići postavljeni u najviše utore budu ispod razine ramena). Koliko vremenski to bude trajalo, ne možeš znati unaprijed.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •