Cestitam na hrabrosti!![]()
Okrutno, ali istinito.
Cestitam na hrabrosti!![]()
Okrutno, ali istinito.
Na mjestima tih zbrčki je dosad bio banner... bit će uskoro.
O čem vi to pričate?! Jel one nekakve zbrčke na vrhu ekrana kad se otvori forum? Ak je to, toga je bilo prije 20-ak minuta, sad više ne. :?
Najprije je bio forum.
Pa banner.
Pa zbrčke.
Sad je forum.
Bit će banner. 8)
Ja sam sve vidjela i banner i zbrčke. Ma, od mene bezrezervna podrška, mada pokajnički priznajem da kod nas nije baš bez iznimke, ali u našem autu sama insistira da sjedne u sjedalicu i da je vežem.
Ja niš ne vidim o čemu se priča :?
Postavili smo baner, ali nismo bili zadovoljni njegovim polozajem, pa dok ne smislimo kako cemo ga postavit da ljepo izgleda malo se strpite
tenks![]()
A kaj je banner?
Vauuu! Ja još moram puno žganaca pojesti dok naućim sve te nazive.anchie76 prvotno napisa
plav je svima
a banner nam je...jelte...remek djelo..al to već znamo![]()
![]()
![]()
meni više nije plav![]()
A kad će taj banner?![]()
jel na forumu ili na početnoj strani ?
Bit ce na forumu... ak dobro zavibrirate u mom smjeru mozda ga dozivite jos vecerasmaria71 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ da ti se nađe, sredit ćeš ti to , kao i uvijek
jesam uvjerljiva, a ?![]()
Good girl! :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anchie76 samo za tebe!!!
iako uopće ne sumljam u uspjeh večeras
bome nije, meni je rozi- kao i uvijekkrumpiric prvotno napisa
![]()
bravo cure na banneru, cijelu večer sam spojena na net, i stalno se vračam i odlazim, čeprkam neke stvari, i onda se sada ponovno vrnev vidjeti što ima novo i pufff banić
![]()
![]()
![]()
realno,uznemirujuće a to je i cilj
Autosjedalica uvijek ! i na 50 m do dućana.
Okrutno jer:
1. bijela slova na crnoj pozadini su na osmrtnicama
2. prikazuje se sudar i dijete izlijeće iz auta
3. mali anđeo odlazi u nebo
Možda treba trgnuti ljude iz njihove uspavane sigurnosti i osvijestiti problem, ali po mom mišljenju ovo je too much. (Mene svaki put stegne u želucu jer me sjeti pogibije dvoje dragih ljudi u autu).![]()
OK, Ana i mamino zlato.
Pogodila si sve tri točke koje smo namjerno stavili upravo takvima.![]()
Meni to nalikuje na reklame protiv pušenja na tv-u pred par godina. Prikazali su crna pluća, krvarenje iz mozga i ostale grozne stvari. Ja ne znam da je koji pušač prestao pušiti zbog toga, većina ih je okrenula glavu. Šokiranjem se postiže kontra efekt. Zabije se glava još više u pijesak umjesto da se otvore oči i uši i posluša pametan savjet.
Ja vjerujem da ce se mnogi roditelji iznenaditi na cinjenicu da dijete u sudaru pri brzini od 40/50 km/h udara od predmete kao da je palo s treceg kata :shock:
Koliko roditelja bi dozvolilo da dijete seta po balkonu bez ograde na trecem katu - niti jedan (dobro neki mozda i bi, al o takvima ne pricamo). Koliko ih vozi djecu nevezane svaki dan (nerjetko i na prednjem sjedalu)? Puno previse
Krajnje vrijeme je da se ljudi probude.. mozda se probude kad se ushokiraju i shvate kojem riziku izlazu svoje dijete svaki dan.
Anchi potpisujem te od prve do zadnje. Ja prva vozim malu u AS. Par puta sam ju vadila jer je jako plakala, ali sam se skulirala i pokušam je zabaviti, dojiti, stati, ma bilo šta, samo da je na vadim van. Sad je apsolutno uvijek vezana.
Cilj vam je ispravan, samo s metodom se ne slažem. Oni koji su slabo informirani o svemu što znaju oni koji djecu voze u AS će na ovakav banner odmahnuti glavom i reći: "Ma pretjeruju, militantne rode." Neće se zainteresirati da vide u čemu oni griješe.
Zato cemo se mi potruditi da u ovoj kampanji oni ne uspiju samo odmahnuti samo glavom na ovaj banner, nego da im kroz druge medije dodje poruka sto se desava ako dijete nije vezano i da se zapitaju jesu li spremni preuzeti rizik.Ana i mamino zlato prvotno napisa
Ovaj mali banner je samo pocetak....![]()
a od danas su osvanuli i jumbo plakati...![]()
Znas i sama da ma koju metodu izabrali UVIJEK ce biti netko tko ce misliti da bas ta nije dobra i da smo mogli bolje ili drugacije.Ana i mamino zlato prvotno napisa
Neka od 10 ljudi koji vide ovo 9 okrene ocima i glavom, a samo 1 pocne koristit sjedalice vec smo puno napravili i kampanja ima smisla.
točno tako!Mukica prvotno napisa
za jumbo plakate :D :D
mene ne šokira banner i njegova "okrutnost", već na žalost sve veći broj slučajeva poginulie i stadale djece na našim prometnicama. zar to nije okrutnije od ikakvog bannera. ma ovo nije mjesto za komantare, nego da se divimo AKCIJI: AUTOSJEDALICA UVIJEK I BEZ IZNIMKE koja je krenulaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka čast!![]()
Ako spasi i barem jednog malog čovjeka :D
Autosjedalica uvijek i bez iznimke!