:D
Pogledala sam banner i ne kuzim ga.![]()
Mislim kuzim konacnu poruku, ali ne i samu "radnju" bannera.
Dijete u trokutu - dijete u autu.
Dijete izvan auta - odlazi u nebo. (to kuzim). Ali sta znaci ovo "dijete u autu", "dijete izvan auta" Da nema zadnje recenice "Autosjedalica uvijek i bez iznimke" mislila bi da se zeli reci da se djeca ne smiju uopce voziti u autu.
mene zanima jesu li sad napravljeni i posteri vezano za AS pa da dođem po jedan za zxujin vrtić ?
kao što sam obećala... a ja kad nešto obećam, uvijek se držim toga...![]()
Ne kuzis koji dio?Deaedi prvotno napisa
Ako vozis dijete koje nije vezano u autosjedalici, ono je malo u autu - pa tres ... i vise nije.
A i igra je ideje na one naljepnice koje keljimo na aute s parolom "Beba u autu".
A mi cemo te drzat za rijecmama courage prvotno napisa
![]()
Posteri su u tiskari (i jos neke stvari), znat ces cim buju gotovi i spremni za distribuciju (prilicno brzo).
![]()
Ma mislim da se ne kuzi da dijete nije u AS...No, naravno da je tesko u banneru napraviti kompliciranu radnju. Ma sve OK. Drago mi je da se poduzela ova akcija i potpuno je podrzavam.
Ma naravno. Covjek moze sve svakako interpretirati. Ono sto je bitno u svezi ove kampanje je da ovo nije jedina stvar, bit ce popracena konkretnim i detaljnim informacijama i edukacijom. Poanta bannera je da zgrabi paznju i potakne na razmisljanje. Ne moze se preko jednog bannera educirat. Uz dodatne informacije nada nam je da ce roditelji, potaknuti na razmisljanje bannerom ili plakatom, biti istima i otvoreni i donijeti ispravnu odluku.
Hvala na podrsci![]()
što se tiče toga da je banner šokantan, takva je i ona reklama s njemačke tv. kada djevojčica pri kočenju izleti kroz vjetrobransko staklo, a za roditelje (koji su sebe vezali, ali nju na stražnjem sjedalu nisu) tada stane vrijeme. prvi dio reklame prikazuje idiličnu obiteljsku atmosferu u automobilu. djevojčica straga, nevezana, naslonjena je između prednja dva sjedala. svi imaju smješak na licu. do trenutka kočenja.
mislim da jedino tako poruka može djelovati na ljude - pokazuje ono što bi se stvarno dogodilo. ne laže. na žalost.
OT ja se svaki put neugodno iznenadim gledajući naše poznate kako djecu iz rodilišta voze u raznim košarama (pletenim, dizajnerskim, skupim, ovakvim, onakvim), samo ne u AS. i onda se to prikaže u svim medijima. pa zar im nije dostupna informacija? ja se svaki put ježim razmišljajuči o tom malom tijelu koje nije vezano i što bi se dogodilo kad bi...
i moja podrška![]()
Vidjela sam plakat na putu za posao. Baš sam se obradovala. Malo pomalo i bit će napretka.