Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: novi banner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

:D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pogledala sam banner i ne kuzim ga.
    Mislim kuzim konacnu poruku, ali ne i samu "radnju" bannera.

Dijete u trokutu - dijete u autu.
    Dijete izvan auta - odlazi u nebo. (to kuzim). Ali sta znaci ovo "dijete u autu", "dijete izvan auta" Da nema zadnje recenice "Autosjedalica uvijek i bez iznimke" mislila bi da se zeli reci da se djeca ne smiju uopce voziti u autu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mene zanima jesu li sad napravljeni i posteri vezano za AS pa da dođem po jedan za zxujin vrtić ?

kao što sam obećala... a ja kad nešto obećam, uvijek se držim toga...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Pogledala sam banner i ne kuzim ga.
    Mislim kuzim konacnu poruku, ali ne i samu "radnju" bannera.

Dijete u trokutu - dijete u autu.
    Dijete izvan auta - odlazi u nebo. (to kuzim). Ali sta znaci ovo "dijete u autu", "dijete izvan auta" Da nema zadnje recenice "Autosjedalica uvijek i bez iznimke" mislila bi da se zeli reci da se djeca ne smiju uopce voziti u autu.
    Ne kuzis koji dio?

Ako vozis dijete koje nije vezano u autosjedalici, ono je malo u autu - pa tres ... i vise nije.

A i igra je ideje na one naljepnice koje keljimo na aute s parolom "Beba u autu".

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    mene zanima jesu li sad napravljeni i posteri vezano za AS pa da dođem po jedan za zxujin vrtić ?

kao što sam obećala... a ja kad nešto obećam, uvijek se držim toga...
    A mi cemo te drzat za rijec

Posteri su u tiskari (i jos neke stvari), znat ces cim buju gotovi i spremni za distribuciju (prilicno brzo).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma mislim da se ne kuzi da dijete nije u AS...No, naravno da je tesko u banneru napraviti kompliciranu radnju. Ma sve OK. Drago mi je da se poduzela ova akcija i potpuno je podrzavam.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma naravno. Covjek moze sve svakako interpretirati. Ono sto je bitno u svezi ove kampanje je da ovo nije jedina stvar, bit ce popracena konkretnim i detaljnim informacijama i edukacijom. Poanta bannera je da zgrabi paznju i potakne na razmisljanje. Ne moze se preko jednog bannera educirat. Uz dodatne informacije nada nam je da ce roditelji, potaknuti na razmisljanje bannerom ili plakatom, biti istima i otvoreni i donijeti ispravnu odluku.

Hvala na podrsci

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

što se tiče toga da je banner šokantan, takva je i ona reklama s njemačke tv. kada djevojčica pri kočenju izleti kroz vjetrobransko staklo, a za roditelje (koji su sebe vezali, ali nju na stražnjem sjedalu nisu) tada stane vrijeme. prvi dio reklame prikazuje idiličnu obiteljsku atmosferu u automobilu. djevojčica straga, nevezana, naslonjena je između prednja dva sjedala. svi imaju smješak na licu. do trenutka kočenja.

mislim da jedino tako poruka može djelovati na ljude - pokazuje ono što bi se stvarno dogodilo. ne laže. na žalost.

OT ja se svaki put neugodno iznenadim gledajući naše poznate kako djecu iz rodilišta voze u raznim košarama (pletenim, dizajnerskim, skupim, ovakvim, onakvim), samo ne u AS. i onda se to prikaže u svim medijima. pa zar im nije dostupna informacija? ja se svaki put ježim razmišljajuči o tom malom tijelu koje nije vezano i što bi se dogodilo kad bi...

i moja podrška

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Vidjela sam plakat na putu za posao. Baš sam se obradovala. Malo pomalo i bit će napretka.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •