Krenuli smo kupiti M. cipele, vrijeme je, bar da po vani ne skakuce bosa![]()
Opcija su mi cipelice do max. 350 kn, vise love nemamo za neke skuplje (otprilike ciciban,froddo...).
I sad molim za savjet, bilo kakvu pomoc. Naime, u ducanu ne da izmjeriti nogicu, cim vidi mjerac ili da joj se priblizavamo s necim kaj nije cipela pocne plakati, zgrci prste i nogu i nis od toga. Kad joj obujemo cipelu nikako ne znam odrediti do kud joj dodje palac, sve mi je jednako tvrdo. A kad joj pogurnemo nogicu naprijed i uguram prst uz petu, ne znam jesu li joj prsti skvrceni. Uza svaki pokusaj se i sama buni, nikakva zabavljanja ne pomazu. Doma sam joj pokusala ocrtati stopalo na papiru, ali moram li reci da nije dala ni to. E da, u bambiju nam je frajer rekao, kad smo isprobavali cipelice, da bolje hoda u br.19, ali da joj ni 20 nisu prevelike!!??? Plus kaj bambice imaju tolki brijeg na ulosku da i mene boli glava. Plus kaj nigdje nema izbor cipela jer smo dosli bas u vrijeme kad je rasprodaja starih modela, a novi jos nisu stigli. Uh! A meni je danas od cipela i razmisljanja o tome pun kufer. Ajde zene, savjetujte me, gdje, kaj, kako, recite nesto da budem malo pametnija :/![]()