Koji vi koristite? Mi smo svašta isprobali i na svaki se žalio?
jel postoji neki koji je dobar da kao oći ne peku?
Koji vi koristite? Mi smo svašta isprobali i na svaki se žalio?
jel postoji neki koji je dobar da kao oći ne peku?
mi smo sve isprobali i sada koristimo iz dm babylove kupku i super je.isprobaj
mi koristimo penaten žuti(kamilica) ili neki rozasti(lavanda)...e sad,uvijek trlja okice tak da vjerujem da svaki šampon zasmeta oku
Mustela ili J&J lavandu.
Mustela ili J&J lavandu.
Ma ima malo suhu kožu pa bi sada promjenila kupku.dtrstenjak prvotno napisa
Jel ta babilove ok za suhu kožu?
Mi odnedavno koristimo J&J obični, ali primijetila sam da, kako se ispire i dolazi u doticaj s kožom, malo isuši kožu na rukama i nogama. Kad smo već kod kozmetike, jel ima neki losion za tijelo dobar, da mu ne bude koža suha? Uljem ga pokušavam namazati, ali uvijek se izmigolji, jednostavno nemam snage da ga savladam![]()
sampon je dobar za suhu kožu jer smo i mi imali taj problem kao ti.ISPROBAJ
BABY LOV CJELOKUPNI PREPARATI SU UČINKOVITI.ispitano i dokazano bar u našem slučaju.i ja imam problema sa suhom kožom i prhutima.otkad sam počela koristiti sve preparate od babylov sve mi je ok.
mi smo sa zarom koristili samo vodu negdje do 3 godine
i ja potpisujemdonna prvotno napisa
Moje dijete se i na vodu u očima žali. Tako da ne znam koji šampon bi mu uopće bio dobar. Nikako da normalno operemo kosu.
mi koristimo J&J s maslinom,a s obzirom na atopiski pokazao se super!
moja curica se stalno cese po glavi (ima 5 god). jeli neko imao slicnih problema? inace peremo kosu J&J
imam jamalena beba prvotno napisa
![]()
meni doktorica propisala neki tonik i kad ga jednom metnem tjedan dana sam mirna
i moj djecakmalena beba prvotno napisa
ima jako suhu kozu (kao maleni imao je atopijski dermatitis), tako ocito i na vlastistu.
grebe se po glavi kad je kosa prljava, kad se uznoji, ali i neposredno nakon pranja kose (pazimo da dobro isperemo). ne vezano uz vrstu sampona.
nemam rjesenje :/
Već sam pisala na temi ad, koristiti preparate od dr Hauschka
U biljnim ljekarnama.
I dobro joj se oprala kosa? Jer imam osjećaj da mi ne bi postigli nikakav učinak da joj kosu samo isperem s vodom.Lutonjica prvotno napisa
Mi smo do nedavno koristili mustelin šampon 2u1 al sam skužila da joj sad kad joj je kosa gušća i duža ne opere dobro, kao da joj je i dalje masna.
A onda sam slučajno dobila šampon iz one nove kolekcije **** pa smo probali s tim i vidno joj je bolje oprana kosa. Više je poletnija i sjajnija.
Peremo joj kosu možda jednom tjedno, izbjegavam češće. I već nakon tih 6-7 dana se vidi da je kosi vrijeme za pranje.
I Ida se zadnjih desetak dana cese po glavi. Kupili novi sampon i sve 5, a sampon nasli u Chiccumalena beba prvotno napisa
probat cu promjenit sampon, ali vec smo ga mjenjali pa nema nekog pomaka. inace peremo kosu svako 7-10 dana i ni tada se uopce ne vidi da je prljava.
Mi smo koristili J&J s lavandom i s kamilicom i primjetila sam da joj se na čelu uz rub kose i kože stvaraju kao neke krastice od jako suhe kože. :shock:
Sad koristima Nivea šampon i kupka i sve je prošlo.
bubimira prvotno napisa
![]()
![]()
ni nama ne pali samo voda. to nije pranje nego močenje. peremo s bilo kojim dječjim i nikad problema
čuj, prašina i ostaci hrane su se dovoljno dobro isprali. a ne samo da smo prali samo vodom, nego i otprilike samo jednom mjesečnobubimira prvotno napisa
![]()
čak i danas se desi da joj operemo samo vodom (ali sad peremo jednom tjedno)
ok, više se sjaji kad operem šamponom, ali je za moje kriterije dovoljno čista i samo nakon vode.
e da, mi smo ju cijelu prali samo u vodi jako dugo.
I mi imamo atopski dermatit, pa moramo paziti na te stvari. Znači taj J&J s maslinom je dobar?tetamaja6 prvotno napisa
Mi smo do sad koristili bubschen s kamilicom i nivea s kamilicom, bili su nam dobri, ali volim kad imam više izbora.
potpisujem potpismali karlo prvotno napisa
![]()
mi smo do sada koristili niveu, penaten i mustelu 2 u 1. Sada koristimo penaten za lakše raščešljavanje, iako ne znam zašto jer ima kratku kosu.
Prvih cca. pola bočice je bilo sve u redu, a sad zadnjih 10-ak dana stalno grebe glavu. To mi nije jasno, ona povremeno ima faze kad mi se čini da će si oderati svu kožu s glave.
Japanka,
a koji šampon za kosu od dr. Hauschka? Bila sam na njihovoj stranici i nema šampona za djecu. Nekako mi nije baš da mi osmomjesečna beba koristi isto što i ja!?
dr.Hauschka linija od ruže je i za djecu ali mislim da nema šampona u toj liniji :/
mi koristimo J&J lavanda i nemamo problema s pranjem kose a peremo ju stvarno često...
Šamponi Urtekram su biljni, bez konzervansa, mineralnih ulha, parabena i sveg sl.
Mi peremo s njihovim šamponom od ruže ili šamponom Vulkanska zemlja - off topic, ta Vulkanska zemlja je jako dobar i za odrasle - poveća volumen; to je tradicionalni afrički šampon.
Inače, Urtekram ima i šampon baš za klince. i pastu za zube.
Kod nas ga imaju u Bio&/Bio i sl.dućanima.
Šamponi Urtekram su biljni, bez konzervansa, mineralnih ulha, parabena i sveg sl.
Mi peremo s njihovim šamponom od ruže ili šamponom Vulkanska zemlja - off topic, ta Vulkanska zemlja je jako dobar i za odrasle - poveća volumen; to je tradicionalni afrički šampon.
Inače, Urtekram ima i šampon baš za klince. i pastu za zube.
Kod nas ga imaju u Bio&/Bio i sl.dućanima.
Ali koji je razlog dijete polivat po glavi vodom "jako dugo" umjesto šamponom koji ima namjenu oprat masnoću tjemena i kose?"Lutonjica prvotno napisa
Mi koristimo Chicco Bagnoshampoo delicato senza lacrime, i nemamo nikakvih smetnji![]()
Mi smo na Nivei, od kamilice, nikakvih smetnji, osim što joj smeta voda što joj ide u oči, a ne znam kako drugačije joj oprat.
Kako im vi perete kosu, nagnu li nekako glavu ili stojećki/sjedeći?
Mi imamo isto problema sa suhom kozom i blagi oblik AD-a. Otkrili smo liniju za kupanje i za njegu koze nakon kupanja od ADERMA-e EXOMEGA. Nama je stvarno pomoglo. A sto se tice sampona cijelo vrijeme koristimo NUK-ov sampon za kosu. Kada se dosta uznoji onda ga isto zna svrbiti glava, ali ju operemo sa samponom (da maknemo znoj) i bude OK.
![]()
ja sam koristila neki weledin.
inače, johnson i johnson ne preporučujem...zbog ovoga: neki šamponi, pa i oni dječji kao od jj imaju (naravno u malim i zakonom dozvoljenim količinama) formaldehid i druge tvari koji izazivaju alergije.
evo još jedan link: http://www.saldo.ch/themen/beitrag/1.../Kindershampoo
(tko ne zna njemački, nek klikne ovdje)
pa koliko se sjećam lekcije iz kemije (iz prošlog stoljećačuj, prašina i ostaci hrane su se dovoljno dobro isprali. a ne samo da smo prali samo vodom, nego i otprilike samo jednom mjesečno
čak i danas se desi da joj operemo samo vodom) i zašto se prilikom pranja uopće upotrebljavaju sapuni, nije mi bas jasno kako se sa vodom išta može oprati/isprati i sl. :?
mustela
u kadicu s vodom, ulijem žlicu masl ulja i koža bude svilenkasto mekana... nakon toga malo losiona i super jeKad smo već kod kozmetike, jel ima neki losion za tijelo dobar, da mu ne bude koža suha? Uljem ga pokušavam namazati, ali uvijek se izmigolji, jednostavno nemam snage da ga savladam![]()
Mercedes prvotno napisa
![]()
"jako dugo" ne znači da smo ju u jednom pranju polijevali vremenski jako dugo, nego da smo joj na ovaj način (samo vodom) kosu prali tako negdje do 2.5 ili 3 godine
margiti samo polijem rukom dok sjedi, a zara malo nagne i ima obavezno onaj štitnikKako im vi perete kosu, nagnu li nekako glavu ili stojećki/sjedeći?
Mlađoj ne naginjem glavu, samo polijem vodom (koja nemajka). Ne buni se.
A starija nagne glavu. Sad si čak i sama pere kosu.
A donedavno se cijela zgrada tresla (nedjeljom)kad joj peremo kosu. Ona si je prije obavezno stavljala neke zaštite na oči- tetra pelene, ručnike, potkošulje...
![]()
jel netko probao ovaj šampon od (kršitelj koda)a?