Recimo u shoping centru, u bircu.. i sličnim mjestima. Kako to riješavate sa svojim kikačima koji su premali da piške na stoječki. A nekak mi je nehigijenski da sjedne na školjku, u krajnjoj liniji niti ja ne sjednem na školjku.
Pomozite :?
Recimo u shoping centru, u bircu.. i sličnim mjestima. Kako to riješavate sa svojim kikačima koji su premali da piške na stoječki. A nekak mi je nehigijenski da sjedne na školjku, u krajnjoj liniji niti ja ne sjednem na školjku.
Pomozite :?
Kad je moja R. bila tako malena, ja bih joj skinula gaćice i držala je iznad WCa, tako da ona ništa ne dodiruje.
Sad je ipak malo veća, pa to ne prolazi.
Uglavnom gledam da prije nego krenemo van obavi nuždu, a u mom mjestu točno znam koji WCi su o.k., a koji nisu (prema mojim standardima)
Da ali nama je još nezgodno pošto se on tek odvikao, pa još hoče pišati svako malo tipa svakih 1h. A glupo mi je sad nikud ne ići ili ga ne voditi radi toga.
kupi papirnate prekrivače wc daske ( po 10 u paketu) u ipercoopu i dezinfekcijske maramice...tako nekako se mi snalazimo.
Ja u torbi uvijek imam one papirnate navlake za stavit na WC školjku, pa ak baš mora na javni WC, stavim taj papir na WC dasku.
Ali ak postoji ikakva zelena površina u blizini, idemo nju zalit![]()
Moj se sad zasitio toga ali cijela prošla godina je prošla u zaljevanju cvijeća i sl.Leina mama prvotno napisa
ali to mu je bila zabava uglavnom nije morao ni pišati. Nekad sam se smijala a nekad mi išlo na živce.
Najgore mi je bilo kad sam skontala da jagode zaljeva u vrtu. Sreća pa smo vidjeli na vrijeme.
Ima za kupiti i putna tuta.
I mi se ovako dovijamo uz korištenje onih vlažnih maramica za brisanje WC-a iz DM-a, a sad ću potražit i te papirne navlake. A bilo je i zaljevanja kanala.Rene2 prvotno napisa
stavljamo papiriće po cijeloj dasci. po ljeti, kad ima šosek ili sl. stoji na dasci. ili na travi kaj je poseban gušt![]()
negdje ima dezificijensa ili papirnatih podloga za dasku.
mene srdi kaj se uvijek rukama hvata za te daske i sl.
valjda joj dobro operem rukice :/
Drzim je iznad WC-a, ne znam koliko cu jos dugo moci, vec ima 17kg.
Moja je frendica smislila način, tako da joj sin od 2.5 godine piški u bočicu 0.5l sa širokim grlom (u WC-u tržnog centra, tamo gdje nema zelenih površina i sl.) I poslije samo prospe i baci.
Mali se tako navukao, da je svako malo tražio bočicu,
ali ubrzo nije bilo problema.
Zapamtila sam tu foru, tako da ćemo i mi to primjeniti kad skinemo
pelene.
To je zgodno za dečke, ali curice..ne znam.
mi koristimo dezinfekcijske maramice
ovdje se placa kazna za "zaljevanje trave"![]()
Ja u torbi uvijek nosim običnu plastičnu čašu (za jednokratnu upotrebu). Kad nam se piški, odemo u Wc, i piškimo u čašicu. Bacim u WC, očistimo ruke maramicama i to je to. Grozim se ideje da piški u javni WC. Brrrrr...
i onda se neki čude odraslim penjačima![]()
vidi topic o kamencu u zahodu
Dobra ideja, samo je problem ... Ti misliš da si se osigurao i onda se djetetu prikaka..tambek prvotno napisa
![]()
Gledala sam tu putnu tutu, ali me muče te jednokratne vrrečice. Koliko koštaju, da li se to isplati?
A kaj fali običnim vrećicama?Veki prvotno napisa
Mi smo ponekad pribjegavali tome kad bi bila frka, a mi predaleko od kuće da bismo stigli na vrijeme.
Pa i meni se to čini nepotreban trošak,zato sam i pitala. Dok se curka odvikavala, nismo baš nekak puno filozofirali, uvijek smo našli rješenje, nismo komplicirali 8) .
pa staviš običnu manju vrećicuVeki prvotno napisa
tocno, mogu se staviti najobicnije vrecice od speceraja, ali kako to izvesti na javnom mjestu? podovi u javnim wc-ima?![]()
inace imam tu putnu kahlicu i nisam joj bas nasla primjenu.
tambek, bas dobra fora ono s piskenjem u bocicu!
koristili smo obicne vrecice nekoliko puta za kakanje u autu. odrasla osoba sjedne, stavi vrecicu izmedu svojih nogu i pridrzava dijete iznad. funkcionira izvrsno, samo treba paziti na eventualne rupe na vrecici!![]()
Ja svoju držim iznad wc-a.
Mogu se mame muške djece groziti javnih wc-a ali kod cura čaša baš ne pali.
Meni je sad uspjeh odvesti L. na wc i paziti da J. ne dira (a inače je opsjednuta wc-ima). Ne mogu je, anravno ostaviti vani pa se sve tri naguramo u kabinu i ...
mi definitivno prelazimo na bocu!učinilo mi se i ona sa čašom o.k,ali me odmah M.M upozorio"koliko naš piški nije nam dovoljna čaša",vodio ga je na nonu prije spavanja i zaključio da trebamo veću nonu,jer u ovu jedva stane sav sadržaj!![]()
iskljucivo wc skoljka ili tuta, nema sanse u prirodi
stavimo papirice, ja ju drzim