Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: uterus bicornis i vagina duplex

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno uterus bicornis i vagina duplex

eto ja sam se rodila s takvom deformacijom maternice , sva sreća pa to nisam znala do prve trudnoće koja je prošla savršeno :D (rodila sam doduše na carski zbog placente previje i stava zatkom), međutim sada sam trudna drugi put, u 18tj, na strogom sam mirovanju radi krvarenja.., puno sam čitala o svemu tome (na žalost) i sada sam sva isprepadana, kolika je šansa da se ponovi placenta previa, da li je moguće roditi prirodnim putem i uz vagina duplex?, ima li tko sličnih iskustava, voljela bi čuti da je netko bez problema iznio trudnoću, ili nekoliko njih, bilo bi mi puno lakše

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja nisam imala sličnu situacija, ali ti želim da sve bude super

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Znam za slučaj vagina duplexa i smanjene maternice - prvo spontani, onda druga trudnoća prošla OK, ali preventivno prošla uz ležanje, porod carski, treća trudnoća b.o., bez ležanja, porod isto carski zbog smanjene maternice i još nekih posebnosti unutarnjih organa pa da se žena ne izlaže riziku. Sretno !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, obje trudnoće iznešene bez problema (jedino prvi put preventiva ležanje, drugi put ful aktivnost), ali su porodi išli na carski.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo jedan topic na ovu temu, nedavno se pisalo:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...183&highlight=
    obicno su dijagnoza septuma i uterus bicornis u pocetku slicne, da opet ne pricam svoj slucaj. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve buide super!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala svima na podršci, osjećam se malo bolje kad se mogu nekom povjerit, mm-a ne želim opterećivati sa svojim strahovima, dovoljno je da je jedan u panici, nadam se da će sve bit ok, zabica hvala na topiću, ja sam tražila nešto slično al nisam ništa našla pa sam zato otvorila novu temu ( lakše je kada nisi sam )

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja sogorica ima uterus bicornis i septum, nije ni znala dok nije ostala trudna. Prva trudnoca - strogo mirovanje, rodila normalnim vaginalnim porodom. Nakon toga su joj preporucili operaciju ali se nekako to oteglo i zalomilo im se drugo dijete. Normalna trudnoca, nije imala nikakvih ogranicenja i na kraju je rodila vaginalno.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je moja doc nakon druge trudnoće rekla da je bolje niš ne dirati ak je prva trudnoća bila ok, sad kad sam došla u drugoj trudnoći na prvi pregled pita me pametno a zašto ja nisam operirala taj septum, zgodno, ja bih ga operirala da mi je tako preporučila, nakon ove trudnoće ću ga sigurno operirat ( maternicu ne diram ni u ludilu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •