Cestitke od! Zelim ti mirnu trudnocu.
Cestitke od! Zelim ti mirnu trudnocu.
Draga cestitam od srca i bas mi je drago cuti te takoreci nama nemoguce price u datim momentima!!!!![]()
Čestitam odi želim ti mirnu, školsku trudnoću!
Divno, predivno... :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Bogu to je stvarno čudo :D :D :D bravo i sa srećom :D :D :D
wewa prvotno napisa
E ovo potpisuje bez rezerve!
Želim ti mirnu, školsku trudnoću!
Evo, da se javim!
Sada sam u 20 tj. trudnoće, moja bebica super napreduje, šta reći živim svoj san!
Ne javljem se skoro pa nikad ali čitam Vas svaki dan, čestitke svim novim trudnicama, vibrice čekalicama,....želim svima što prije da dobiju svoje bebice! Ništa nije nemoguće!
P.S. Moj dr. svaki put kad dođem na kontrolu gleda sve moje i muževe nalaze od prije (ja-FSH cca 18, endo, polip..., a mm asthenoteratozoospermia) i komentira da je to Božje djelo!
Čestitke od srca![]()
Neka vas dragi Bog blagoslovi i prati na vašem sretnom putu.
Radujemo se sa tobom, čestitamo!
Super za tako lijepu trudnoću i da tako i ostane. Sretno i mazi bušu.![]()
čestitam od![]()
cestitam :D :D :D
CESTITAM!!!! :D
Da nam se takva cuda sve vise desavaju...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tako se i meni zaletilo prirodno i sad u meni kuca najljepše srčeko svijeta![]()
Želim ti mirnu i lijepu trudnoću![]()
![]()
![]()
eszter cestitam ti i ovdje draga moja i ponavljam da si i meni vratila nadu koju dugo nisam osjetila.Mazi busu i uzivaj u svom cudu.![]()
![]()
:D![]()
SUPER!!! :D
čestitam
:D![]()
Č E S T I T A M od srca,uživaj u trudnoći i da do kraja sve bude supač!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
O, javi se ponekad i podsjeti nas na tvoje krasno čudo koje ulijeva nadu!![]()
Cuda se dogadjaju i u njih treba vjerovati jer kako se kaze :"Nada umire zadnja!" Nadam se da ce ova prica mnoge osnaziti da i oni vjeruju da ce i njima krenuti!![]()
![]()
Vjerujem u čuda i da ih bude što više!![]()
Mazi bušu i uživajte u svom čudu. :D