Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Maramašice u Zagorju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Maramašice u Zagorju

...molm Vas javite se!!
    Voljela bih se naći s nekom od Vas da mi pokažete kako vezati tu nesretnu maramu. Sva sam šeprtljava , pa.... pomoć please...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni treba poduka, ali ja još nisam rodila, tak da buš ti mene učila!!!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tina, pogledaj ove upute za vezanje marame, za dvostruki krizni vez.
    nadam se da ce ti pomoci

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

emily, tnx, ali imam već te upute i dobila sam upute sa maramom, ali eto ne ide mi baš. Ali neću odustati!!!
    U biti našla sam više načina kako vezati taj dupli križni vez - taj mi je najbolji jer imam bebu u remenčićima.

samba
    Kad savladam sve ću te naučiti!! :D

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovaj vez je sličan duplom križnom, ali je čvršći i meni je za skroz malu bebu bio puno bolji od duplog križnog. Bolje podupire tijelo i glavicu, i težina je bolje raspoređena jer se beba skroz priljubi uz mamu. Tu je: http://www.didymos.de/html/bindeanle.../anleitung.htm
    Usput, ja bih ti rado pokazala kako se veže, no bojim se da sam ti predaleko (Maksimir).

ima na YouTube raznih načina vezanja, jesi li probala potražiti kakav filmić?

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Slažem se s Anvi, i mi se tako nosimo, puno mi je bolje od "običnog" duplog križnog.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Meni je ovaj nacin vezivanja puno nezgodniji od duplog kriznog kada trebam malo spustiti bebu da bi sikila....valjda zato sto je vezivanje pozadi,pa se sva spetljam kojom rukom koji krak treba popustiti....kad je u duplom kriznom to obavimo u rekordnom roku

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to je križni vez, najbolje "prilijepi" bebu uz mamu pa je prikladan za sasvim male bebe (krakove marame još raširite preko bebinih leđa) i za veću i težu djecu (tad su ručice vani i dijete sjedi u tobolcu). može se namjestiti tako da se sveže na boku, meni je tako bilo najzgodnije u svim vezovima.

marikapika, kako dojite u duplom križnom? vežeš klizni čvor pa ga otpuštaš, popustiš obični čvor ili naprosto pomakneš bebu dolje?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Isprobala sam dupli križni po Rodinim uputama i super je i isto mi odgovara i po načinu na koji mi je Anvi poslala. Praksom do savršenstva!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Draga TinaB, baš mi je da drago da ima maramašica u Zagorju. Trebam roditi za mjesec dana pa budemo te Samba i ja naganjale po Zaboku da nam pokažeš kako se to radi

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure, ja živim u ZG, ali sam skoro svaki vikend kod svojih u Zagorju. Zabok mi je jako blizu, pa ak vam kaj treba, samo se javite.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

laumi

Super!!

Trenutno mi je marama na skraćivanju (uzela sam preveliku 5,5m) pa kad ju dobim natrag svakako ti se javim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •