-
-
I meni treba poduka, ali ja još nisam rodila, tak da buš ti mene učila!!!
-
-
-
Ovaj vez je sličan duplom križnom, ali je čvršći i meni je za skroz malu bebu bio puno bolji od duplog križnog. Bolje podupire tijelo i glavicu, i težina je bolje raspoređena jer se beba skroz priljubi uz mamu. Tu je: http://www.didymos.de/html/bindeanle.../anleitung.htm
Usput, ja bih ti rado pokazala kako se veže, no bojim se da sam ti predaleko (Maksimir).
ima na YouTube raznih načina vezanja, jesi li probala potražiti kakav filmić?
-
Slažem se s Anvi, i mi se tako nosimo, puno mi je bolje od "običnog" duplog križnog.
-
Meni je ovaj nacin vezivanja puno nezgodniji od duplog kriznog kada trebam malo spustiti bebu da bi sikila....valjda zato sto je vezivanje pozadi,pa se sva spetljam kojom rukom koji krak treba popustiti....kad je u duplom kriznom to obavimo u rekordnom roku
-
to je križni vez, najbolje "prilijepi" bebu uz mamu pa je prikladan za sasvim male bebe (krakove marame još raširite preko bebinih leđa) i za veću i težu djecu (tad su ručice vani i dijete sjedi u tobolcu). može se namjestiti tako da se sveže na boku, meni je tako bilo najzgodnije u svim vezovima.
marikapika, kako dojite u duplom križnom? vežeš klizni čvor pa ga otpuštaš, popustiš obični čvor ili naprosto pomakneš bebu dolje?
-
Isprobala sam dupli križni po Rodinim uputama i super je i isto mi odgovara i po načinu na koji mi je Anvi poslala. Praksom do savršenstva!!
-
Draga TinaB, baš mi je da drago da ima maramašica u Zagorju. Trebam roditi za mjesec dana pa budemo te Samba i ja naganjale po Zaboku da nam pokažeš kako se to radi
-
Osoblje foruma
Cure, ja živim u ZG, ali sam skoro svaki vikend kod svojih u Zagorju. Zabok mi je jako blizu, pa ak vam kaj treba, samo se javite.
-
laumi
Super!!
Trenutno mi je marama na skraćivanju (uzela sam preveliku 5,5m) pa kad ju dobim natrag svakako ti se javim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma