Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: LAC

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno LAC

Pozdrav ljepotice ...
    evo i mene sa pitanjima ...
    u subotu sam izgubila bebu u 24 tjednu trudnoce ...srce je prestalo kucati ...prije toga dijagnosticiran je zstoj u rastu , ptorok krvi kroz pupcanu vrpcu nije bio dobar ...
    doktor mi je dao da napravi pretrage na trombofiliju ..jedan dio nalaza sam dobila a sada cekam jos nazlaz za ACA i Protein S

nalazi ovako :

PV 135 (70-135)
    PV INR 0,82
    APTV 0,9 (0,8-1,2)
    APTV 28 (26-36)
    protein C 128 (70-140)
    LAC 1,2 (1,3)

E Sada mene zanima dali je to ovaj LAC mogao uzrokovati , posto je na granicnoj vrijednosti ???????????????

samosvoja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam odgovor ali samo da te
    Zao mi je...

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tviti, jako mi je zao zbog tvog gubitka
    Ne znam za LAC, mada mi se ne cini da je neko drasticno odstupanje.

a je li bilo kakve infekcije?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pozdrav, tviti!

Želim ti što brži oporavak nakon svega što ti se dogodilo, pratila sam na drugom podforumu. Stvarno mi je žao!
    Ne znam protumačiti tvoje nalaze, netko će se javiti, pa će ti objasniti, ali ti želim što skoriju i mirnu trudnoću!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga tviti, moja iskrena sućut . Savjetujem ti da ovo pitanje postaviš i na topicu imunologija2 koji okuplja znalice iz ovog područja - lilium i ostale. Možda tamo tvoje pitanje bude vidljivije, po nekim teorijama granični LAC je problem i za njega se daju kortikosterioidi, ali please neka ti rađe odgovore žene koje se više razumiju u to područje - lilium i ostale. Ako već nisi, savjetujem ti i da pitanje uputiš dr. Radončiću na forumu Zdravlje i život.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma gdje da nadem sve te teme ????

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo ti prve - pdf Potpomognuta, na ovoj je stranici, zove se Imunološke pretrage 2 i okuplja skupinu žena sa sličnim problemima:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48251

Evo ti linka na forum di odgovara dr. Radončić, on se bavi IVF-ovima i imunologijom, možeš i tamo pitati - odgovara rel. brzo:

http://www.zdravljeizivot.com/hrv/

(klikneš lijevo na forum i pitaj doktora)

A možda ti neko od "imunolške ekipe" vidi pitanje i ovdje odgovori, ali ja bih tako - čekala odgovore na ovom topicu, prekopirala pitanje na Imunološke pretrage 2, tu na Potpomognutoj, na Rodi, i postavila pitanje dr. Radončiću. Takvim stvarima bavi ti se i dr. Duić s KB Merkura, prima petkom na uputnicu ili privatno srijedom - to će ti sve znat ekipa s topica Imunološke pretrage 2. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala , nasla sam i sama pa sam postavila pitanje ...
    boze kako bi voljela da mi netko nesto kaze , vec tjednima hodam kao muha bez glave ...od doktora do doktora ..a odgovora nema ...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tviti ! Nadam se da će se naći odgovor i rješenje, teško je u tim stvarima jer nisu jednoznačne i teško da postoji crno na bijelo - da, to je uzrok. Maksimalno što ćeš možda dobiti je da, to je možda moglo... Bojim se.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uh Tviti, sad sam visela sta ti se desilo. Mnogo mi je zao

Moje vrednosti LAC-a su bile 1,1 a ref. je do 1,2. Dr. Radoncic nije prokomentarisao da je to granicna vrednost. Jedini komentar je bio da LAC i aCL znaju biti povisene u trudnoci. Ako sam dobro shvatila, ti si analize radila u trudnoci pa mislim da se ne trebas plasiti da imas antifofolipidni sindrom.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj nabla prvotno napisa
    Uh Tviti, sad sam visela sta ti se desilo. Mnogo mi je zao

Moje vrednosti LAC-a su bile 1,1 a ref. je do 1,2. Dr. Radoncic nije prokomentarisao da je to granicna vrednost. Jedini komentar je bio da LAC i aCL znaju biti povisene u trudnoci. Ako sam dobro shvatila, ti si analize radila u trudnoci pa mislim da se ne trebas plasiti da imas antifofolipidni sindrom.
    Hvala Bogu ...
    sada te sve pretrage trebam ponoviti prije trudnce i sve ostale ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •