Veliki pozdrav!I ja sam svoje treće dijete rodila sa 40. Ostala sam trudna od prve, doduše bili smo na godišnjem pa možda je to razlog brzini. Trudnoća je bila super, ko da mi je 20.Ma ča 20 tada mi je bila puno teža. Dobila sam osam kila, mogla sve, osjećala se divno. A porod za ne vjerovati - bez trunke tiskanja, cijelu noć lagani trudovi koje sam uglavnom prespavala, niti pola sata od dobivanja dripa ja zovem da osjećam pritisak. Nisu mi vjerovali ,ali kad je pogledala mogla je babica samo uhvatit moju curu od točno 3 kg. Ni rezanja, ni pucanja, ma kakve godine!! Ja sam bila najživlja na katu, za 48 sati već doma.I naravno dojenje bez problema. Prijateljice su mi sad mlađe 10, 20 god, a kad kome kažem koliko imam ne vjeruju. I da- nisam išla na amniocentezu. Znala sam da ću roditi bez obzira, pa čemu rizik.( Pa ja sam mlada mama.) Velika braća oduševljena sestricom, i ne ljute se na mamu i tatu - baš suprotno,
Stvarno dijete pomlađuje, i nije teško ništa raditi oko njega. I želim svima da imate još djece bez obzira kad. I (ne manje važno) muž i ja smo kao nekad - mladi bračni par sa svime što to donosi.