-
Pozdrav, nadam se da još netko čita ovu temu 
Prije nepune tri godine zatrudnila iz prve, odmah nakon odluke da želimo bebu, trudnoća predivna, savršena. Prije 4 mjeseca krenuli ponovo, na drugo dijete, i sad me već lovi panika, valjda sam opet mislila da će to lako...mislila sam da je dovoljno poseksati se u vrijeme ovulacije.
I tako...lovi me panika pa čitam neke teme, a tamo sto nepoznatih pojmova.
Uglavnom, zanima me, koja je prva pretraga koju moramo napraviti da bismo ustanovili jesmo li još uvijek (i koliko) plodni?
Na 1. stranici topica ina33 spominjala je pretragu hormona (ona) i spermiogram (on), je li to to?
Da li uputnicu za hormone tražim od dr opće prakse ili ginekologa, od koga se traži uputnica za spermiogram?
Hvala na odgovorima.
Inače, do trudnoće imala savršen ciklus, točan do u sat pa sam unaprijed mogla predvidjeti kad će ovulacija (a i osjećala sam ih jer su bile bolne)...i kad mi je dragi bio najavio služeni put, rekoh mu, ne ideš ti nikamo, ja tad imam ovulaciju. Promijenio planove i tada zatrudnila
Nakon poroda, ciklusi više nisu toliko redoviti, ni u dan, kamoli u sat, a ovulacije nisu više toliko redovito bolne i predvidive
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma