Pokazuje rezultate 1 do 50 od 364

Tema: 39+++

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne razumijem zasto negativni komentari? Zbog godina? Zasto bi nekog bilo briga sa koliko godina cete roditi svoje dijete? I zasto se vi zamarate sa tim sta neko misli o tome? Ja nisam naisla na negativne komentare a i poznam puno mama koje su rodile 40+ i bas su omiljene u drustvu na klupici.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem zasto negativni komentari? Zbog godina? Zasto bi nekog bilo briga sa koliko godina cete roditi svoje dijete? I zasto se vi zamarate sa tim sta neko misli o tome? Ja nisam naisla na negativne komentare a i poznam puno mama koje su rodile 40+ i bas su omiljene u drustvu na klupici.

Slažem se. Baš te briga... I sama sam se našla u situaciji da ljudi u parkiću ne znaju da li sam mama ili baka, hehehe, ali nije me to pogađalo. Naprotiv, znalo me zabavljati. Ja nemam iskustva majčinstva u mladim danima jer sam prvi put rodila u 38.godini, ali znam koje su prednosti majčinstva u četrdesetima: čovjek možda ne trči tako brzo kao 25-godišnjak, ali psihički je stabilniji i iskusniji, pa se lakše nosi s mnogim situacijama koje su mlađim roditeljima izazov. A za one kojima to nije prvo dijete pa imaju i vlastito iskustvo to isto može biti samo prednost. Sretno!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku

Mogu komentari bit i zbog tretjeg djeteta. Ima ih dosta koji se i tome cude: "a sta ce ti to?"... a to su uglavnom isti koji su nakon prvog djeteta skloni ispitivati "a kad ce drugo?" A opet ima ih i koji nakon drugog ispituju, "a kad ce tretje?" Sto ljudi, sto misljenja :D

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu komentari bit i zbog tretjeg djeteta. Ima ih dosta koji se i tome cude: "a sta ce ti to?"... a to su uglavnom isti koji su nakon prvog djeteta skloni ispitivati "a kad ce drugo?" A opet ima ih i koji nakon drugog ispituju, "a kad ce tretje?" Sto ljudi, sto misljenja :D
    Meni većina ne komentira u lice (rodbina) nego mi tata prenese. Ono, pa ima troje pa kaj će joj četvrto i još u tim godinama...
    Ova osobna interakcija je pozitivna , svi se vesele i čestitaju.
    Najbolji su mi oni koji prije ljeta nisu skužili trbuščić i sada padaju na guzicu kada me vide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •