Pokazuje rezultate 1 do 50 od 364

Tema: 39+++

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni većina ne komentira u lice (rodbina) nego mi tata prenese. Ono, pa ima troje pa kaj će joj četvrto i još u tim godinama...
    Ova osobna interakcija je pozitivna , svi se vesele i čestitaju.
    Najbolji su mi oni koji prije ljeta nisu skužili trbuščić i sada padaju na guzicu kada me vide.

E bas ovo... Ja sam dozivjela da sto ce mi trece u poznim godinama, treba uzivati u zivotu, pogotovo nakon tih pobacaja. Nazalost su bili kasniji pobacaji, trudnoca se vec vidjela. Najjaca sam si kad na to ne kazem nista, a dodje mi da viknem otkud vam pravo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mama_28 prvotno napisa Vidi poruku
    E bas ovo... Ja sam dozivjela da sto ce mi trece u poznim godinama, treba uzivati u zivotu, pogotovo nakon tih pobacaja. Nazalost su bili kasniji pobacaji, trudnoca se vec vidjela. Najjaca sam si kad na to ne kazem nista, a dodje mi da viknem otkud vam pravo...
    Takvi komentari ne govore ništa o tebi, ali pokazuju sve o onima koji su ih izgovorili.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mama_28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, ti ljudi kao da uživaju baviti se tuđim životnim izborima. mama_28 sretno!
    Sjetila sam se jednog lijepog teksta koji sam nedavno čitala vezano uz takve situacije...
    https://www.facebook.com/rodaneplodn...99634876777169

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •