Pokazuje rezultate 1 do 50 od 364

Tema: 39+++

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ivana i ljubavna, bila sam na vasem mestu pre 3-4 godine, i odlucili ici na 4. bebu. Do duse, bila sam ispod 39, ali sam i imigrantkinja s nigde pomoci i svakako sam presrecna s odlukom. Trudnoca, porod, beba kao beba nisu ti koji uzimaju najvise energije, ali briga o svima zajedno (skola, aktivnosti, kuvanje, veseraj, i sl.) jeste puno veca s vise dece. No ipak, kao sto rekoh, 'ja tu nista ne bih mjenj'o' :D

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    ivana i ljubavna, bila sam na vasem mestu pre 3-4 godine, i odlucili ici na 4. bebu. Do duse, bila sam ispod 39, ali sam i imigrantkinja s nigde pomoci i svakako sam presrecna s odlukom. Trudnoca, porod, beba kao beba nisu ti koji uzimaju najvise energije, ali briga o svima zajedno (skola, aktivnosti, kuvanje, veseraj, i sl.) jeste puno veca s vise dece. No ipak, kao sto rekoh, 'ja tu nista ne bih mjenj'o' :D
    Joj, baš divno!
    ja sam jako blizu četrdesete, mjeseci me dijele i odtud dilema.
    znam da donosi puno posla, puno dobr organizacije, odustajanja od sebe i nekih drugih stvari kojima bih se mogla posvetiti....

ivanas dobro govoriš, možda se stvarno treba jednostavno prepustiti, pa šta bude

mada, kao što sam napisala u prvom postu, mene nekako najviše blokira taj strah jesam li doista prestara s 4 banke LOL i strah hoće li sve biti dobro s bebom i trudnoćom..
    ali opet... beba

ne znam možda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •