Pokazuje rezultate 1 do 50 od 364

Tema: 39+++

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ina 33, žena je napisala da će uskoro napuniti 40 god tako da nije tako strašno. Ja sam također u toj dobi i još mj i pol imam do poroda. Ostala trudna spontano nakon dosta god neplodnosti i dijagnoze gdje mi je jedino sugerirana donacija js.
    Ne bi bilo loše da prvo testirate partnera pa ako je sve ok dogovorite osnovne pretrage za vas i prema tome ako je ok ciljane odnose. Ne treba odma skakati na ivf.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ina 33, žena je napisala da će uskoro napuniti 40 god tako da nije tako strašno. Ja sam također u toj dobi i još mj i pol imam do poroda. Ostala trudna spontano nakon dosta god neplodnosti i dijagnoze gdje mi je jedino sugerirana donacija js.
    Ne bi bilo loše da prvo testirate partnera pa ako je sve ok dogovorite osnovne pretrage za vas i prema tome ako je ok ciljane odnose. Ne treba odma skakati na ivf.
    Bojim se da je to upravo put za žestoki zafrk u 40 plus. Upravo moraju na IVF ako su ozbiljni. Muška dijagnostika se može brzo napravit, bilo bi mi žao ko psu da ih negdje državno još 4-5 mjeseci zavlače s muškom dijagnostikom, pa onda idućih 6 nju obrađuju i njoj je već 41 i onda može direkt u Prag. Već je 36 panika, a kud ne bi 40. Žao bi mi bio da ih neko za lovu pelješi u 40 s ciljanim odnosima - a to je izravno kontra svih MPO smjernica. Mislim, ako ne žele na IVF i na MPO ok, nitko nije rekao da je skroz nemoguće.... Ali, ako su ozbiljni u svojo želji, ja bih im upravo suprotno savjetovala od onoga što ti savjetuješ, a to će im reći i svako MPO doktor.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.01.2022. at 10:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •