-
Ajasofy u 42. sam godini i jucer sam napravila test i ispo je ogroman plusic. Nisam imala nikakvu pomoc, nisam isla na nikakve testove, prestala sam uzimati pilule pred 6 mjeseci i tolko nam je trebalo da ostanem trudna. Znaci naravno da se moze! Ja mislim da je ustvari svejedno dali ti je 39 ili 43, mislim da nema neke velike razlike. I da se ta granica pomice nagore, jer kvalitetnije i dulje zivimo. Tako da samo nemoj imati nikakvih dvojbi i strahova, sve je moguce (kako ide ona engleska, where there is a will there is a way...). Meni je samo smijesno kako mi je moje vlastito tijelo "reklo" kad je znalo da moze ostati trudno, nisam ni znala da imam ovulaciju, jer sam nekako drukcije racunala (da, nisam cak imala niti testove za ovulaciju) i nakon sto smo othopsali (i ja sam se jos usudila istog trena otici piskiti, a obicno sam drzala noge jos 10 minuta u stavu svijece) sam otisla na Rode i vidla da mi je 14. dan - iako smo i mjesece prije toga naravno hopsali, sad je tijelo samo reklo, ajmo, spremno sam...
Dakle, vjeruj u sebe i svoje tijelo i sve ce biti OK!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma