Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Mene zanima...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Mene zanima...

Dakle ovako...
    Pred nekih mjesec dana ginekologica mi je našla nekakvu cisticu na jajniku i propisala mi tromjesečnu kuru yasmin pilulama ... i još mi rekla "ovaj mjesec vjerojatno nećeš dobiti menstruaciju zbog te ciste pa se nemoj brinuti". Ja sam tri dana nakon toga dobila (toliko mi je i kasnila jer sam trebala dobiti na dan pregleda) i taj mjesec nisam počela s pilulama.
    Ali ovaj mjesec sam se posexala 20.og .... a dakle druga menga je trebala doći valjda oko 24og (ako je tako došla prošli mjesec)... MEĐUTIM, nije došla do danas a danas je evo 30ti. U autobusu sam osjetila da me trbuh boli malo kao da imam mengu ali se nisam ponadala dok nisam doma na dnevnom ulošku stvarno vidjela da sam dobila nešto... I tako sam ja danas počela s tim yasmin tabletama.... ali ta "menga" je sve samo nije menga nego neko tooootlano blago krvarenje, skoro pa ništa
    I sad mene zanima, curke moje.... ako je prošlo 10 dana od odnosa, je li moguće da je to implantacijsko krvarenje ili nešto slično??? Po datumu mi nisu trebali biti plodni dani ali to kod mene nikad nije sigurno jer mi menge malo dolaze na vrijeme, pa malo "Preskoče" par dana pa tako onda dolaze po novom "terminu" itd.
    Strah me je što ako sam počela piti pilule a trudna sam??? :shock:
    Inače nemam nikakvih posebnih simptoma osim što su mi cice možda malo veće i ne bole, a nisu mi već par ciklusa narasle za vrijeme menge evo sve do sad.
    Samo da napomenem, kad smo se sexali ja i dečko, koristili smo kondom i čak nismo se ni posexali do kraja (čitaj: on nije uopće svršio) ALI ... eh ali ali Najprije je on kretao stavljati kondom naopako ali se istog treba ispravio (nije ga ni počeo odmotavati)... a onda smo ga kasnije skinuli (ne pitajte zašto) i opet ta isti stavili nazad jer nismo imali drugi... i sad ja ne znam da li je on bio dovoljno glup da ga stavi naopako pa da sve ono što je bilo unutra uđe u mene ili ne.. ali znam da je onog preejakulata moglo biti.. zato strahujem da sam trudna. :?
    a znam dvije cure koje su ostale trudne samo od preejakulata. :/

Fala.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

napravi test...
    nedavno si imala sličan problem čini mi se.....

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Freya - tražiš od nas stručno mišljenje, pa evo ga....Možda si trudna, možda nisi Bilo bi najpametnije da odeš kod svoje dr. Ona će znati u kojoj si fazi ciklusa....da li je M bila ili ne. Sretno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo zao jer je i prošli mjesec bila slična dilema...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

*Freya*, već si jednom otvorila topic sa sličnom dilemom pa ću ovaj zaključati i zamoliti da se eventualna diskusija o tome jesi li i ovaj mjesec trudna ili ne nastavi tamo.
    postove ću kopirati na taj topic.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •