-
-
Evo sad sam procitala cijeli topic i malo me ovo buni: vi koje ste zagovornice ne povlacenja, dali uopce ne dirate pisu, ili samo lagano povucete (kako kazete 'ne na silu'). Odnosno dal se ovi savjeti kirurga odnose na apsolutno ne-diranje i ne-ciscenje unutrasnjosti kozice, ili se samo odnosi na nenasilno povlacenje?
Ja, vodeci se tim savjetima o nepovlacenju, nisam htjela Valu nista dirati, samo sam cistila iz vana, tu i tamo smo mu lagano lagano povukli (kolko ide, jeli, kako bi se reklo), i sad nakon 6 mj. kad mu probamo povuci skoro pa uopce ne ide, glavic se vise ni ne vidi kad pokusamo lagano nategnuti. Pedica je rekla da su se stvorile priraslice, i da trebamo to povlaciti. Ali ona je od pocetka govorila da se to treba navlaciti kolko ide, samo je nismo slusali jer smo se vodili savjetima kirurga i sta ti ja znam koga.
Sad se brinem da nisam u necemu pogrijesila...???
-
Odličan je članak što je Vedrana stavila, čini mi se da sam ga i prije pročitala prevedenog.
Mi smo starijem sinu povlačili od početka, pedijatrica mu povremeno povukla toliko da je pukla kožica i opet nismo napravili ništa, jer se njemu i dalje ona ne može prevući a toliko smo ga izmrcvarili i tko zna kakve frustracije nabili.
Ja smatram da treba blago pomaći radi čišćenja ali ništa ne razvlačiti i da je to sve stvar genetskog naslijeđa, jer je MM imao isti slujčaj samo što se nitko nije fokusirao na to i oko puberteta se sve sredilo.
-
Do kad bi bilo ok da se kožica povuče. Mislim, kad se trebam zabrinuti? do kraja pelenaštva, ili do neke određene dobi? Nemam namjeru potezat, sad samo lagano navlačimo kao nekakva vježba. pa mu kažem: sada ćemo malo vježbati pišu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma