Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Moja neugodnost!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Moja neugodnost!!

Došavši iz rodilišta(prva beba,prije 20 mjeseci),djete sam dojila u intimi svoje spavaće sobe,i u miru.Tako sam željela.Ona za par dana,šogorica,mama, da ne nabrajam doslovce pilje i gledaju s komentarima joj kak slatko vuće.Poludila sam,šta blejiš u moju cicu dok djete papa!Rekla sam svima da je to moja intima,i da nemaju šta gledati dok hranim djete!Malo sam konzerva,znam.Sad sam u očekivanju druge bebe,i znam da ću odmah isto postupiti.Možda pretjerujem?????

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

prebacit cu na opcenito o dojenju

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja nisam zatvoreni tip ko voli neka bleji, ne obazirem se previše!međutim moje E je sada 4 mj. i ja dojim isključivo u spavaćoj ili sama negdje skrivena!došla je u fazu kad je sve zanima i na svaki zvuk reagira puštanjem sike i praćenjem što se događa!
    možeš se i ti okoristiti tom činjenicom:beba treba mir inače nemože dobro sikiti i ja vjerujem da će te pustiti na miru!sretno!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ti imas pravo zeljet dojit u miru i intimi svog doma, sobe... mislim da bi te svi trebali moc razumjet.
    meni recimo nitko i nista ne moze omest dojenje, ne smetaju mi niciiji pogledi, komentari, setnja, prisustvo drugih ljudi, nista mi ne smeta, i vec sam svih anvikal da ne smeta meni a ni da njima ne bi treblo bit neugodno jer je dojenje prirodna stvar, ali to kako se ja osijecam je po mom misljenju stvar osobnosti, ja sam takva osoba i meni ne smeta ti si drugacija i tebi smeta i mislim da imas pravo zamolit da te puste svi da u miru dojis. samo pokusaj shvatit i clanove tvoje obitelji, sigurno ne misle nista lose, sao su uzbudjeni zbog bebe i sretni zato jer dojis. mozda uopce nisu svjesni toga da tebi to smeta. daj im do znanja da ti smeta a opet da i njih ne povrijedis i sigurna sam da ce to postovati. sretno!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Doji kako tebi odgovara i kako ti želiš, to je tvoje pravo ...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    potpisujem
    i ostali bi trebali tvoju želju poštivati, to bi bilo pristojno od njih
    samo trabš im nježno dati do znanja da ne želiš njihovo prisustvo

možda misle da ti je dosadno dok dojiš pa ti "prave društvo" ili jednostavno ne razmišljaju o tome

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    i ja potpisujem

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zar netko narušava privatnost tvoje spavaće sobe?

Kod nas je to zabranjena zona za sve - osim nas i naše djece!
    Bilo je pokušaja u tim prvim danima, kao pa da ga vidim kasko spava, ali to sam odrešito tražila kao samo naš kutak!

Inače ja nemam problema s dojenjem u javnosti - bilo gdje i bilo kad, ali kao što rekoh - to je tvoje pravo....

Samo vi dojite i ne dajte se smesti...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja te razumijem, Lupko, skroz na skroz.
    Na tvom mjestu, ja bih im rekla da me smeta, ili bih ustala, ispričala se i otišla dojiti u drugu prostoriju.
    Meni je svekrva stajala iznad glave i cmoktala (kao, bolje će prionuti ) dok sam dojila prvo dijete. Iako me grozno nerviralo, grizla sam se u sebi i nisam joj ništa rekla.
    S drugim djetetom je bila druga priča. Unaprijed sam eliminirala sve što me moglo uzrujati (što je uključivalo i poneko ključanje stana prije večernjeg kupanja - a zbog neželjenih posjeta) i dojenje je, kao i sve pored toga funkcioniralo odlično.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uf,malo olakšanje !Nije se nitko od njih nasrdio,ili ružno reagirao kad sam rekla da dok dojim želim biti sama,no iskreno bilo im je malo čudno.Da ne pričam o toma da sam učila dojiti,i dobila rane na bradavicama od neiskustva i nepravilnog polžaja,i gdje me još takvu gledaš dok dojim?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •