MM i sin su se zaigrali kolazem i ljepilom i uneredili mi kuhinjski stol ljepilom.sad izgleda ko da su na njemu stalno masne mrlje,posebno kad se gleda onako sastrane.
zna li tko cime da to skinem?
MM i sin su se zaigrali kolazem i ljepilom i uneredili mi kuhinjski stol ljepilom.sad izgleda ko da su na njemu stalno masne mrlje,posebno kad se gleda onako sastrane.
zna li tko cime da to skinem?
Možda alkohol????
probaj benzinom ili prije toga acetonom 99% da bude skinulo
Rayna, ako krećeš s ovim agresivnijim stvarima, bilo bi dobro da isprobaš primjenu na nekom dijelu stola gdje ti je ista površina (mislim na materijal), a koji nije vidljiv - nebi imalo smisla udesit ga još jače.
Ovo obično skida i lak, boju, sjaj ili štaveć .............Angelina_2 prvotno napisa
Ja skidala odstranjivaćem laka za nokte, išlo super. S tim da ne znam kakva ti je površina stola, pa možda da probaš na nekom nevidljivom mjestu.
e da,ovo nebi nikako htjela da mi se desi,zato i nisam dosad pokusavala agresivnim sredstvima.hm prvotno napisa
SS,moj stol ti je 'ko stol',obican najobicniji...
acetom nebi 'pojeo'lak?
aceton "jede" svaki lak, radije probaj polako noktima odguliti te "masne fleke" od ljepila.
Probaj s dječjim uljem (ili čistim parafinskim uljem) ili ako baš nemaš, uzmi obično ulje za kuhanje.
Puno vrsta ljepila se skida vrlo lako baš s uljem jer je i ulje jedno otapalo, kao i ovi gore spomenuti, a neće ti pojesti (tj. otopiti) lak.
A nije ni otrovno![]()
cure hvala na pomoci,no preostaje mi jedino stolnjak kojeg mrzim i gotovo nikad ga ne stavljam.
probala sam obicnim i parafinskim uljem,noktima,cak lagano i nozicem,ali neda se vrag dolje.![]()
Rayna s vremenom će to ljepilo popustiti, pa će se moći odguliti/ostrugati.
Posebno ako budeš normalno koristila stol (redovno brisanje vlažnom krpom ubrzava proces)