-
Gost1,
!
Meni je dr. Radaković bio isto OK, skretao je temu na prave stvari sa medijski interesantnih, ali ipak marginalnih problema a la surogat majčinstvo (i u čudu sam bila kad nije ubrojio major mjesto obavljanja državnih IVF-ova u Hrvatskoj - Vuk Vrhovec - ali biće to neki medijski lapsus). Aleksandra je bila OK. Dr. Vrčić je isto bio OK u stručnom dijelu, ali opet, a ne znam jesu ga izrezali, sukus onoga što je ispalo da je rekao je promiskuitetno ponašanje - pa opet puše u sidro onim krugovima koji tvrde da je neplodnost posljedica razuzdanosti u mladosti. Ing. Kniewald - znala sam da će se uhvatit na meni "omiljene" psihološke faktore, ali opet je bila više-manje OK. Sve u svemu, jedan vrlo korektan prijedlog, meni puno više po guštu od onoga kad je gostovao sasvim neprimjeren gost - ona žena iz Ministarstva koja nije uopće u tome i ništa nije kužila s Meštrom kad je poanta priče bila uvoz sperme i intervjue po šarolikom građanstvu u stilu "TV i spektakli" biste li vi donirali spermu itd, dizanje epruveti u zrak i ostalu "zabavu". Ovaj prilog je imao bitno relevantniji i ozbiljniji "twist". Hvala Rodi
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma