-
Provokacijski test na km
Jel netko vodio dijete na provokacijski test na kravlje mlijeko?
Mi trebamo ići u pon na Šalatu, pa me zanimaju iskustva onih koji su bili, nadam se da ima takvih.
-
mi smo vadili krv i slali na sv,duh na alergo.test za kravlje mlijeko, nismo radili prov.test.
i ustanovilo se da nije alerg.na mlijeko kao mlijeko već na nekakve konzervanse koje stavljaju u tetrapak. sada uzimamo domaće kravlje mlijeko i sve pet.
-
mi smo radili test opterećenja s km
pripremila sam formulu, došli u klaićevu i prvo ga je dr pregledala , pa je dobio kaplicu formule, pa nakon pola sata 1/2 žličic, pa nakon pola sata 1 žličicu, pa opet nakon pola sata 2 žličice i onda nakon pola sata koliko hoće...
prate se reakcije - na koži, sluznici, ponašanje...
kad smo prvi put bili, s 14mjeseci, nakon 1 žličice se pojavio osip oko usta i test je prekinut
drugi put, s 20 mj je sve prošli ok, i sad uživa u jogurtima i sirevima... mlijeko mu ne smeta, ali ga ne pije (ne voli)
da sve bude dobro
-
mi smo radili test opterećenja s km
pripremila sam formulu, došli u klaićevu i prvo ga je dr pregledala , pa je dobio kaplicu formule, pa nakon pola sata 1/2 žličic, pa nakon pola sata 1 žličicu, pa opet nakon pola sata 2 žličice i onda nakon pola sata koliko hoće...
prate se reakcije - na koži, sluznici, ponašanje...
kad smo prvi put bili, s 14mjeseci, nakon 1 žličice se pojavio osip oko usta i test je prekinut
drugi put, s 20 mj je sve prošli ok, i sad uživa u jogurtima i sirevima... mlijeko mu ne smeta, ali ga ne pije (ne voli)
da sve bude dobro
-
Pretpostavljam da ste bili samo jedan dan pošto je odmah odreagirao, si mogla biti s njim? Malo me je frka jer ima samo 8 mj, ali je na hipoalergenoj adapt formuli tj. pregominu i ima problema sa kakanjem ( nadam se da je od toga jer ako nije od toga ne znam kaj ćemo onda) i nadam se da nije alergičan na km pa da možemo prijeći na neko uobičajeno adapt mlijeko.
-
bili smo u dnevnoj bolnici, nekih 4-5 sati, i ja sam bila stalno s njim
-
Mi smo bili kad je imala 14 mjeseci i to u Klaićevoj.
Pripremila sam joj 10 ml adaptoranog mlijeka i to sam joj trebala dati u čekaonici kod gastroentrologa.
Popila je jedan gutljaj pa sam malo pricekala da vidim reakciju. Pojavile su se flekice oko usta tako da nismo nastavile. Rekli su nam da probamo ponovo za par mjeseci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma