-
philips servis
molim pomoć, treba mi philipsov servis. Baby alarm gubi kontakt, a ja bez njega više ne mogu živjeti.
-
ja mislim da bi trebalo pisat na jamstvenom listu di sve ima servis. A ima li ti još garanciju pa da odneseš tamo di si ga kupila
-
to je i meni palo napamet, ali nisam sigurna imam li ga još. zapravo znam da ga imam ali ću ga vjerojatno pronaći kad mi više neće trebati.
-
to je i meni palo napamet, ali nisam sigurna imam li ga još. zapravo znam da ga imam ali ću ga vjerojatno pronaći kad mi više neće trebati.
-
u Primorskoj ulici. To ti je ona ulica gdje je crkva av. Blaža ili ti ga Sv. Vlaha, okomita na Ilicu, 200-tinjak metara od Britanca prema Trgu Franskuske Republike sa lijeve strane Ilice. Odi na HAK-ove stranice, imaš kartu sa lijeve strane pa ukucaj i nađi.
-
istina mi neki dan bili radi toplomjera.
-
i popravili su toplomjer? Rekao mi je čovjek u servisu da se to kao i ne ispalti popravljati. A Philipsovi baby alarmi su prilično skupi u odnosu na druge.
-
i popravili su toplomjer? Rekao mi je čovjek u servisu da se to kao i ne ispalti popravljati. A Philipsovi baby alarmi su prilično skupi u odnosu na druge.
-
nisu ga popravili, rekli nam ono što ti več znaš...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma