Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Dečko fura modu

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Dečko fura modu

Moj Filip je jako zahtjevan što se tiče oblačenja.Puno stvari je naslijedio od brata, ali uvijek mu treba i nešto novo.
    Problem je što neće nikakve hlače osim traperica (imam more samterica), na majicama su mu bezveze slike (neće ni Rodine), čarape su obične, cipele ne lupaju dovoljno dok korača...
    Ima omiljene hlače i majicu i što se njega tiče može svaki dan biti u tome.
    Od mene to sigurno nije pokupio, jer nemam pun ormar i sve što imam nosim.
    Možda mu je faza, hoće biti samostalan, ali mene to izludi kad se ujutro prije vrtića oblači,a sva robica mu je vani.Ko kakva mladenka.
    Pa ja sam do srednje škole nosila šta su mi kupili.
    Ima li tko kakav savjet?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nemam i bas sam iznenadjena - on je tako mali :shock:
    Viktor uopste ne konta sta mu se oblaci, samo je vazno da ga ne -citiram - "Ujeda, davi i boli"

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gle, neće još dugo moći nositi bratove stvari jer je premala razlika među njima, pa ćeš mu kupovati odjeću kakvu on voli, odnosno odlaziti ćete u kupovinu zajedno i birati odjeću i obuću zajedno, naravno uvijek u skladu sa vašim mogućnostima.
    Za sada pokušaj postići neki kompromis sa njime, kupi mu još jedne traperice i majicu, ali pod uvjetom da iz bratove "kolekcije" odabere neku kombinaciju koju će nositi.
    Ja nemam takvih problema, moji klinci nose sve što im ja kupim, ali kada budu počeli izražavati svoj ukus za odijevanje, nastojati ću im izlaziti u susret koliko je to moguće, ali sve dok je to izraz vlastite osobnosti , a ne robovanja trendovskim markama.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ne kupujem im nikakve marke, oblačim ih u C&A, jer su pristupačne cijene i dobra kvaliteta.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jan neće ni jedne druge hlače osim trenirki (ok, priznajem i najudobnije su)..tek neki dan sam mu jedva navukla samterice, jer je bilo hladno pa sam mu rekla da mora obući samterice ali ne mora onda štrample (koje isto ne voli obući) :/

Obavezno prije vrtića ne želi prvu majicu koju mu planiram obući pa posljednjih dana imam dvije varijante pa nek gospodin sam odabere što želi...
    Samo jedna kapa dolazi u obzir ostale su out...

Slike na majicama su također važne (bob graditelj je hit)...
    ali, priznajem, ne dajem mu veliku slobodu u biranju odjeće jer bi to dovelo do totalnog rasula...bilo je kod nas i uz plač odijevanja jer m o r a obući deblje hlače, primjerice...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nas je poceo sa 2.god prvo samo trenirke pa tako pola godine ,onda traperice i sad smo jos samo traperice tamne , majice crvene,kad idemo u crkvu sto je svaka druga nedjelja mora svaki put bit druga kosulja nema sanse da obuce istu , zatim cipele za crkvu samo kozne smedje ,remen obavezo za vrtic tenisice sa likovima iz carsa(ovaj disney crtic izlazi mi na nos).Kad idemo na trening nema sanse da obuce trenirku do tamo nego se tamo presvlaci.Ja jednostavno kupim ono sto ce nositi i sam se oblaci sam se svlaci

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja imam pun ormar svakakvih sminlerskih hlaca ali on nece ni da cuje. samo trenirke i sad kako je krenuo u vrtic treba mu puno vise toga jer se brze isprlja. i tako sam pored prepunog ormara morala kupiti 4-5 pari hlaca od trenirke. a sto se majica tice, on hoce samo rodine. i prolaze jos one jednobojne bennetonke. ta mekoca i debljina mu pase, za druge majice nece ni da cuje :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja Lana je isto tako. Premišlja se ko mlada kad treba u vrtić. Ja donesem ribu prije vrtića, onda- suknja može, ali ne ta majica...
    Pustim je da izabere, već je svi znaju da ko ciganče hoda okolo...

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja odaberem robicu ovisno o vremenskim prilikama, pa anita korigira
    i cisto mi je ok da bira

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod nas još nije počelo biranje odjeće. Sve što M. od odjeće ima voli nositi i ništa dosad nije odbila. Jučer mi je rekla da joj je jedna djevojčica u vrtiću rekla da ima ružne cipele.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

a marko ima fetis cipela :/ pitam e na koga je
    svaki put mi uzica papuce i ima vec tri para plus dva para sandala koje sve izmjenjuje kao papuce i jos mi je jucer dosao da je on vidio jedne papuce na cvjetice i da ih on zeli jer mu se svidjaju :shock:

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je to ok, moj nekad bira, al ne toliko...
    ne vidim niš u ovome "meni su birali šta da oblačim do tad i tad", to ovisi o osobi, ja bi i sad najradje da se nadje neko pametan, kupi mi i svaki dan kombinira
    nego, naravno da mu nemoš dozvolit da manipulira i ima apsolutnu kontrolu, al bi mi bilo okej da svemu da svoj tač

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam sebi navukla na vrat ovo -
    oduvijek , kad bih G. oblačila, govorila sam mu stvari tipa
    "crvene čarapice jer ti je majica crvena,
    žuta trenerka+plava majica jer su ti na prsluku plave i žute pruge",
    i u tom smislu o slaganju boja.

Sad mi se dešava da me pita zašto mu oblačim crvene čarape ako mu je majica plava

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Ja sam sebi navukla na vrat ovo -
    oduvijek , kad bih G. oblačila, govorila sam mu stvari tipa
    "crvene čarapice jer ti je majica crvena,
    žuta trenerka+plava majica jer su ti na prsluku plave i žute pruge",
    i u tom smislu o slaganju boja.

Sad mi se dešava da me pita zašto mu oblačim crvene čarape ako mu je majica plava
    Isto tak i kod nas, samo što on ne pita, nego se često uvrijedi ako dograbim nešto što se ne slaže po bojama

Inače, on već duže vrijeme sam navečer priprema odjeću koju će ujutro obući u vrtić i isprevrće sve speglane i lijepo posložene majice birajući prvo one koje su mu super (npr. ninja majica, spiderman majica, mumija majica), a kad te potroši dobre su i ostale. Nema razlika između trenirki i hlača, mada mi se čini da više voli oblačiti hlače, bez obzira što mu je neke teže kopčati.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Moje dijete se fura na rozo, a ja se od te boje osipam.
    Uglavnom kupujemo zajedno, znači ja izaberem 2/3, a ona
    odluči. Ako ima bratove odjeće ( i živaca) igrajte se trgovine
    pa nek bira što će kupiti, da on nosi. A, što se tiče toga da je rano:
    prva stvar koje se ja sjećam iz života je kako sjedim na tuti i derem se
    NEĆU JA TO OBUĆ` ( imala sam manje od 2g), pa ti sad vidi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj Roko je užasno samovoljan što se oblačenja tiče....

ima pun ormar robe,a nosi troje hlače i pet majici....kad mu pokušam staviti nešto drugo plače,viče da to nije njegovo već bratovo...i smiri se tek kad mu obučem komad robe s kojim je zadovoljan.

problem se pojavi i s novim cipelama/papučama koje treba obuti....suze su naravno krokodilske i obično kad mu nešto obujem prvi put smišljam egzibicije da mu naprosto svrnem pažnju

vjerojatno mu to ja i dopuštam,jer sam svjesno odabrala da ne želim ustrajati na svome kad je odjeća u pitanju,iako Roko zaista poštuje neke granice koje smo mu odredili i inače je ajmo reći lakše odgojivo dijete,osim kad je roba u pitanju....slaba točka,valjda

ne znam,nekako mi se ne da sukobljavati se s njim zbog glupe majice,no već me hvata lagano muka kad se sjetim da mi se u rujnu udaje sestra i da će se morati obući u svečaniju varijantu,i to užasa li,u novu odjeću,brrrr....nekako se valjda nadam da će prerasti tu fazu tolike izbirljivosti(ako je to faza...mislim da se ipak radi o osobini)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja ocekujem to prenemaganje s gardarobom kad ih bude dvojica... :/
    I ja sam kao dijete imala omrazene komade robe, ali nikad to nije bilo vezano za stil ili boje, nego vrstu materijala. Znam da nisam htjela oblaciti strample, rol majice i one odvratne (jel iko to osim mene morao nositi?) pletene pantalone - tajice

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Nemam i bas sam iznenadjena - on je tako mali :shock:
    Viktor uopste ne konta sta mu se oblaci, samo je vazno da ga ne -citiram - "Ujeda, davi i boli"
    ja se ne čudim filipu, jer moja dora već sad bira što će obući. sinoć nije htjela novu jaknu, ni pod razno, već svoju staru i mogla sam se ja na trepavice postaviti.
    uglavnom kužim što joj se sviđa i nastojim poštivati njen ukus i naravno ga malo modificirati.
    dario nije bio takav,ali isto nije volio samterice, nije volio crteže po majcama i ambleme. on me još i sad moli da mu skombiniram robu za školu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mmmama prvotno napisa
    Kod nas još nije počelo biranje odjeće. Sve što M. od odjeće ima voli nositi i ništa dosad nije odbila. Jučer mi je rekla da joj je jedna djevojčica u vrtiću rekla da ima ružne cipele.
    ženski buling?
    i Lana tako zna doći i požaliti se.Bude mi je baš žao.
    Rekli su mi da sam muško jer volim autiće

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I moj v. je takav i to posebno kod cipela.Nema šanse da nešto kupim bez njega jer onda on to neće nositi niti probati pa obično završimo u trgovini zajedno i mjenjamo za nešto drugo .Ima on još tako par bisera, kao veste koje hoće, majce koje neće i sl.ne uzrujavam se previše zbog toga i puštam ga da bira...

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod nas je Karlo počeo sam birati odjeću. Nema šanse da obuče nekaj kaj sam mu ja kupila a da on nije birao
    Da ne spominjem koji šou program imamo svako jutro dok se oblačimo!
    Teta u vrtiću se već smije kad snimi ludu Karlovu kombinaciju!
    A ja mislila da to samo cure rade :? :? :? Ajme, kaj me tek s Korinom čeka

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ooo...prepoznajemo se ovdje
    vi nemate problema sa majicom koja ne pase na bas te hlace? 8)
    mi imamo raznih preprekau oblacenju, ali mislim da su posljedica mojeg nagovaranja da se obuce odredjena kombinacija - moje carape su uvijek u kombinaciji sa majicom, o bojama koje su slozene u nijansu da i ne pricamo, tako da ne mogu reci da ne znam od kuda mu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •