Ja sam se farbala i u prvoj i drugoj trudnoći i to u crno svakih 6 tj. Jest da su djeca malo udrena na mene, ali to definitivno nije od farbe već genetika
![]()
Ja sam se farbala i u prvoj i drugoj trudnoći i to u crno svakih 6 tj. Jest da su djeca malo udrena na mene, ali to definitivno nije od farbe već genetika
![]()
ma jel? mislilš da je lijepo vidjeti trudnicu sa sijedom kosom?pomikaki prvotno napisa
![]()
Ha? Od kada to, tj. sa kojim to bojama?pomikaki prvotno napisa
:shock:
Taman sam mislila otići svojoj frizerki na šišanje kad se vrati s godišnjega. No u međuvremenu sam morala na strogo mirovanje i tako do kraja trudnoće. Frizerka me, u najboljem slučaju, neće vidjeti još četiri mjeseca. I baš me briga kako izgledam, samo da uspijem do kraja izgurati trudnoću, a onda ću se modirati i frizirati.
Točka prvotno napisa
pa vi kako vam paše, ali meni bi bilo definitivno žao moje kose. Obojane kose su mi uvijek onako slamnate i ispucane na krajevima zbog kemikalija (osim ako je kosa kratka) i redovito je tu prisutan izrast. Osim možda u prvom tjednu nakon farbanja. Pa ispada da se jednom ofarbam morala bih nastaviti. Ovako nemam tih problema.
Kažem, da sam sijeda razmislila bih, premda neke otkačene žene ostave sijedu kosu i vidjela sam ih par koje su mi bile baš 8) tako!
Naravno, gušti su gušti... ali prije nisam toliko razmišljala o mogućoj štetnosti tih kemikalija, nego sam na ovakve teme nišla otkad sam zatrudnjela. Pa mi je bilo drago da nemam tih problema.![]()
hmmmm, a jel se depiliraš? mislim, i to ti je jedna od onih situacija: prirodno je imati dlake po nogama, košta da ih depiliraš, kad ih jednom izdepiliraš - najčešće nastavljaš osim ako nemaš muža kojeg uzbuđuje tepih po nogama itd..... pa se svejedno 99% žena depilira, a ne hodamo okolo s nogama a la gorila....
to da li ti je kosa ispucala nakon farbanja i koliki ti je izrast ovisi o tome kako održavaš kosu. budimo realni, pa nije farbanje kose danas naučna fantastika.... :?
Čuj, to su ti različiti gušti. Ti se slobodno farbaj, i ne moraju svi imati iste stavove. Ja i dalje stojim iza svog mišljenja da je bez bojanja kosa lijepša i prirodnija - bar u većini slučajeva.BebaXX prvotno napisa
Depilacija - malo OT - pa depiliram se kućnim aparatićem, nisu to neki izdatci, ali povremeno, jer nemam baš neke velike dlake...nismo ni tu svi isti... a tih 99% ti je daleko previsok postotak (ako uračunaš sve žene na kugli zemaljskoj svih životnih dobi), a da ne kažem da je još puno manji bio prije 20 god, sjetite se hipi busenčića
![]()
Ljepota je zapravo relativan pojam.
Meni je lijepa opiturana kosa...i sama je pituravam, iako jesam u maloj nedoumici dali nastaviti sada pošto sam semi-alergična...al kad se pogledam u zrcalo i vidim 5 cm izrasta na plavoj kosi, prepadnem se :shock:
A što se tiče hipi busenčića...uh, Bljak![]()
Depilacija - malo OT - pa depiliram se kućnim aparatićem, nisu to neki izdatci, ali povremeno, jer nemam baš neke velike dlake...nismo ni tu svi isti... a tih 99% ti je daleko previsok postotak (ako uračunaš sve žene na kugli zemaljskoj svih životnih dobi), a da ne kažem da je još puno manji bio prije 20 god, sjetite se hipi busenčića
![]()
Ljepota je zapravo relativan pojam.[/quote]
Naravno da u svojih 99% nisam ubrojila Afrikanke koje jedva preživljavaju ili žene iz Sibira kojima je vjerojatno moto "što više dlaka-bit će toplije", a bome nisam ni "žene svih dobi" jer mislim da je na site-u RODA nepotrebno raspravljati što radi baba Jana koja ima 74. g. Već u raspravi razmatram okoliš u kojem živimo - RH, a i dob u kojoj približno svi jesmo - mlade žene koje uopće imaju potrebu posjećivati ovaj forum. isto tako ne razmišljam o ljepoti od prije 20-30-40 godina: tada su valjda one koje su se izdepilirale bile :shock: , a farbanje kose je valjda bilo na razini današnjeg botoxa. npr prijateljici moje mame su prije 30.g. ofarbali kosu u zeleno (doslovno) jer boja naprosto "nije dobro primila" (htjela je postati plavuša!).
ali danas se ipak takve stvari ne događaju (bar se nadam), a i kvaliteta preparata za kosu daleko bolja od prije 30.g. Pa samim time smatram da je i rizik farbanja u trudnoći daleko manji nego prije 30.g.
Ni meni nije bas nesto ofarbana kosa.![]()