Citiraj elin prvotno napisa
hvala na odgovoru Frida, ovo o spriječenosti sam se i sama mislila. Ovak, posebno me interesira vezano za zdravlje (cijenom su svi tu negdje), ako imaš kakvih informacija molim te daj.
Opet ja naisla

Ako sam dobro shvatila, mislis na neprihvatljivost u kontekstu kvalitete njihovih proizvoda?

Postoje rasprave, vezano uz sve velike proizvodace djecje hrane, koliko su i jesu li njihovi proizvodi bio, eko ili stovec. I da li je bolje dati kasicu ili voce i sto je bolje/zdravije/pametnije... Ima dosta topica na ovom podforumu u kojima se o tome raspravlja.

Nas dio je nesto drugo - pracenje krsenje Koda, sto si vidjela na Rodinim stranicama. Na nijednoj kasici, kutiji pahuljica ili cegavec ne bi smjelo pisati da se smije dati djetetu prije navrsenih 6 mjeseci zivota obzirom da se prihvaca preporuka WHO za iskljucivo dojenje (znaci, samo majcino mlijeko) prvih 6 mjeseci. To isto preporuca i Hrvatsko pedijatrijsko drustvo.

Znaci, nudi li ti bilo koji proizvodac da das djetetu bilo sto prije tog sestog mjeseca, direktno krsi te preporuke i navodi te da das djetetu nesto za sto njegov probavni sustav jos nije spreman.