evo i mene
uhvatio me kasalj i morala sam pospremati dva dana kakva mi je kuca bila , a i dala sam si mali odmak od svega

Nakon prosle raspordaje ja sam bila jako nezadovoljna i rekla da to vise ne mogu raditi, ovaj puta sam bila presretna, i sada sam i mislim da je sve stvarno bilo jako dobro izvedeno. Da se uvijek moze bolje-moze, i slijedeci puta ce biti opet bolje

Bottom line je da je Roda zaradila prijekopotreban novac i da se Rasprodajaj pokazala kao siguran nacin financijranja

Moram spomenuti Caper, koja je stvarno nezamjenjljiva, Apricot-sta joj kazes ona napravi(i jos vise), Teddy-vjesalica sada imamo na bacanje

To su cure koje su bile sluzbeni dio tima
Ostali-Mukica-koja nam je toliko toga nabavila i napravila i koja je imala takav peh sa kombijem(obavjestavali su me i odmah sam saznala kad su kljucevi nadjeni)
Sve cure koje su bile na primopredaji i crncile na Rasprodaji, sa posebnom zahvalom blagajnicama, koje su odradile krvav posao

jos sam neke ljude htjela naglasiti poimence, ali sam odustala, jer bi se onda mozda netko drugi uvrijedio, pa cu im zahvaliti osobno

pusa svima!