e, i ja sam citala bauericu, bas mi se svidjela. vise od one laurie boucke ili kako vec.

uuu, kolko me nije bilo na "nasem" topiku

imam dobre vijesti--fedja je prihvatio adapter za wc! :D sad piski i kaki u wc, evo vec 3 dana. ali ja moram stajati kraj njega, ne smijem cak ni na kadu sjesti . govori "kako pimpam piki u e te", "evo pimpam piki u e te", "dua je kakia u e te" itd. (prijevod--kako pimpac piski u wc, guza je kakila u wc itd)

k. je super. po kuci je stalno gola, osim ako sam bas preumorna ili me pere depra pa nemam smisla za hvatati signale, a nezgode me pogadaju. vani smo i dalje u jednokratnima, ali uglavnom za po putu. kad stignemo opet ju skidam. a sad mi jedna jednokratna traje i po 2 dana, pa mi nije takav bed. jos su i razgradive, one "alana" iz dm-a. pa hajde. malo se stabiliziralo kakanje, ali i dalje joj cesto curi zuta voda s komadima (iako sad vec dosta cesto ima i "tvrdu" stolicu), te jos uvijek jako prdi (lohije su prestale prije 10ak dana). bas se jadna zna naprezati. takoder jako podriguje i povraca. hvala bogu ne cesto.

uglavnom, ja sam zadovoljna. nemam iskustvo s fedjom od rodenja, ali cini mi se da je ona jaako osjetljivija na eliminaciju i da dosta javlja. cak zna i zadrzati, bas gledam usporedbu s nevom. ne obavlja nista za vrijeme dojenja, nego kasnije (fedja je uglavnom piskio dok bi sisao). mlaz je fakat lakse kontrolirati kod decki--k. me cesto zapisa jer joj se, kako aqua veli, sve slije niz guzicu.

a noc.. kako kada. ovisi koliko sam ja u komi, da li skuzim da se meskolji ili sam u nesvijesti. ili mozda cak i ona pusti u snu. ne znam. ali ne piski cesto. sinoc je samo jednom, ali podosta. zato je kakuckala dva puta (bez pisanja). ma cudna zenska skroz. bas mi je gust pratiti kako to ide.

pridruzujem se onima kojima je zao vidjeti klince u peleni. meni je najgore kad si zamislim da su se ko zna kad popisali ili nedajboze pokakali i sad to nose na sebi :fali mi smajlic koji je zalostan i povraca istovremeno: