-
Vec dugo zelim napisati ovaj post...
...jako sam sretna sto je moja D. bespelenasica, (iako smo dosta kasno poceli, s 5.5 mjeseci) - ponekad mi se cak cini da je to jedna od najboljih stvari koju sam napravila za nju i nas odnos).
Nisam se dugo ovdje javljala, niti puno, iako sam vas puno citala i hvala svima na ovom pdf-u, a posebno sam zahvalna sto sam saznala da ovako nesto postoji.
D. je jako puno piskila, imali smo hrpe popisanaca, slabo je javljala...tek negdje s 13 mjeseci je pocela javljati i pristajati da sjedi na tuti duze od pola sekunde. Od tada imamo jako malo nezgoda, i kad su bile, cesto su bile povezane s protestom. S nekih godinu i pol, mogla sam stvarno reci da je "potty training" gotov... Naravno, i dalje ne idem van bez rezervne odjece, no to nije samo zbog pisanja 
Sva ona presvlacanja, pranja i brisanja podova, kreveta i sl su se isplatila. I ovo sam najvise htjela napisati kao podrsku svim onima koji su ponekad umorni od svega, iako je ovdje puno mama s puno vecim iskustvom od moga...
Za sljedece dijete, kad bude, bas se veselim poceti od rodjenja s bespelenastvom 
E da...Aqua, D. je dugo piskila puno pred jutro, proslo ljeto, imala je 10 mjeseci i jos uvijek je dosta piskila pred jutro. Tek negdje poslije prvog rodjendana smo presli na neka dva puta, oko ponoci i pred jutro, a od nekih godinu i pol smo samo na jednom, kod prvog budjenja. Moram napomenuti da je D. do nedavno puno dojila po noci i da je dijete koja relativno cesto piski, naravno ima svoje faze...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma