Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Imam bol kao pred mentruaciju

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Imam bol kao pred mentruaciju

Drage cure,

Tek sam danas saznala da sam trudna i jos i sada se tresem. Drago mi je hvala Bogu, ali me nesto muci. Imam vec 5 dana bolove kao kad treba da dobijem. Bude malo i prodje. Kasni mi vec 3 dana i jutros sam uzela tabletu protiv bolova misleci da cu dobiti. Danas uradim test i nakon 3 secunde velike dvije linije :D
    E sad, prije 3 godine sam imala spontani i bolilo me je. Nepovratilo se...strah me je. Nisam mogla ni vecerati. Zvacu doktoricu sutra mada sumnjam da ce me skoro vidjeti jer je uvijek bookirana unaprijed 2 mjeseca (privatni dok.) Ova trudnoca je bila zeljena...
    Da li je iko imao ovakve probleme ovako na pocetku?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne sjecam se tocno dali sam imala te bolove na samom pocetku jer meni ni menstr. nisu bile bolne. hocu samo da ti kazem da si nadjes mozda nekog doktora koji ce te cim prije primit buduci da si vec imala jedan nesretni slucaj ( ne ponovilo se )
    sve u svemu cestitam ti i zelim ti uspjesnu i lijepu trudnocu
    samo hrabro naprijed

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam imala još nekih tjedan dana "osjećaj" da ću dobiti, nakon što sam saznala da sam trudna (ja isto baš nemam bolova). To ti je skroz normalno...Normalno ti je čak i lagano krvariti.
    Čestitam na trudnoći i sretno !

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je bila kasnila 2 tjedna i onda sam napravila test. ali ta 2 tjedna sam imala osječaj kao da ću dobit, isto kao i ti. mislim da je to normalno. nadam se da ćeš ovaj put uspijet. sretno

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: Imam bol kao pred mentruaciju

Citiraj Iman prvotno napisa
    Drage cure,

Tek sam danas saznala da sam trudna i jos i sada se tresem. Drago mi je hvala Bogu, ali me nesto muci. Imam vec 5 dana bolove kao kad treba da dobijem. Bude malo i prodje. Kasni mi vec 3 dana i jutros sam uzela tabletu protiv bolova misleci da cu dobiti. Danas uradim test i nakon 3 secunde velike dvije linije :D
    E sad, prije 3 godine sam imala spontani i bolilo me je. Nepovratilo se...strah me je. Nisam mogla ni vecerati. Zvacu doktoricu sutra mada sumnjam da ce me skoro vidjeti jer je uvijek bookirana unaprijed 2 mjeseca (privatni dok.) Ova trudnoca je bila zeljena...
    Da li je iko imao ovakve probleme ovako na pocetku?
    lijepo joj reci da si trudna, da te strah i da te odmah primi. ako je privatnica, naći će vremena. ako ne može, zovi drugog doktora, ima ih sigurno, samo da je netko o.k.

i ja sam to imala i dobila sam dabrostone. ne želim te plašiti, samo je bolje da ideš liječniku koji zna što treba u tom slučaju.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iman!

Ja sam imala umjereno bolne menstruacije. Pošto smo dugo čekali bebu, svaki sam mjesec pratila simptome dobivanja menstruacije. Imala sam ih nakon što sam zanijela još 3 tjedna sigurno. Pogotovo nakon odnosa. Zato smo ih samovoljno prekinuli na neko vrijeme. S obzirom na to da si već imala spontani, bitno je da imaš doktora kojeg ćeš moći kontaktirati kad ti to zatreba. Imaš na www.zdravljeizivot neke doktore koji ti odmah odgovore na pitanje ali to nije kao pregled. Ja ti preporučam dr. Radončića jer je vrlo brz u odgovorima. No, ipak, pregled je pregled.
    Od srca ti želim da se smijuljiš tokom cijele trudnoće.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja imala te bolove ali nisu bili jaki. U području jajnika i to. I sad me zna zaboliti tu i tamo. na pregledima mi je bnilo sve ok. Ipak, odi doktoru što pre, pa trudnice bi trebale imati neku prednost koliko ja znam. Ja idem kod obične socijalne ginice i primila me odmah čim sam došla i rekla joj da sam trudna!

p.s- čestitam na bebcu, želim ti puno srće i ugodnih trudnih trenutaka

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam na počeku trudnoće, dok još nisam ni saznala a i tjedan poslije, imala sve simpome teškog PMS-a (koje inače baš nemam). Trbuh me jako bolio da me je znao i probuditi navečer što mi se inače pred M baš nije događalo, a o bolnim grudima i osjećaju da ću eksplodirati da i ne govorim...
    Bit će sve u redu, vidjet ćeš!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pridružujem se čestitkama :D

i samo da kažem da sam ja imala standardni PMS, od bolova u trbuhu, križima, osjetljive grudi i razdražljivost - tjedan dana prije očekivane M i jedno dva tjedna i nakon što sam napravila test i vidjela plusić, možda i duže, ne sjećam se više

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a tek psiho PMS koji traje prva 3 mj???
    Ja bila konsatantno luda prva 3 mj. Grozno

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    a tek psiho PMS koji traje prva 3 mj???
    Ja bila konsatantno luda prva 3 mj. Grozno
    Ja sam luda već 28 mjeseci

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene je bolelo isto kao pred M,.. cak i jace,.. al ja se nisam usudila uzeti lek,.. i verovatno je i dobro,. Sada se taj bol pretvorio u neki lagani pritisak na donji deo stomaka,..
    Nemas razloga da se brines dokle god nemas krvarenje ili braon iscedak!
    Samo napred~

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala mnogo na odgovirima. Malo ste mi pomogle...nazvala sam doktoricu i pregledala me neka druga umjesto moje, jer je ova zauzeta. Razmisljam da je promijenim iako je tako dobro cuvena, kakve mi koristi kad nije tu kad mi treba.
    Nisam imala ultrazvucni pregled, nego je samo potvrdila da nije nista sa strane nedso Bog.
    Kaze da sasvim normalno moze biti ovi bolovi i ovaj pritisak po dnu stomaka. Da se ne brinem ( a kako necu ) i da dodjem na ultrazvuk za 2 sedmice. U medjuvremenu ce mi pratiti Betu. Danas sam izvadila, i drugu vadim u ponedeljak. U utorak rezultati.
    Dao Bog da sve bude ok. Sinoc nisam mogla spavati. Danas jesti i citav dan imam leptirove u stomaku od nervoze :shock: Pokusavam se smiriti i misliti pozitivno. Uhhhh.....samo da bude ok!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

smiri se,bila si kod dr,u redu je...
    ja sam bila takva kad mi se beba nije vidla na uzv...
    pa je sad već 26tj...i dečko se rita ko veliki...
    ~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bebici neces pomoci ako se brines. uzivaj u trudnoci, razmisljaj pozitivno i vidjeces da ce sve biti OK. CESTITAM!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam imala iste takve bolove u obje svoje trudnoće prvih par tjedana, znam da nije ugodno i da ti svašta pada na pamet, ali je normalno.

opusti se...............čestitamo

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čestitam

Ne brini, i ja sam imala takve bolove na početku trudnoće. Opusti se i uživaj.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala na cestitkama od srca....od sinoc sam bolesna. Glavobolja, curi nos, boli grlo, boli me svaki misic na tijelu. Subota je
    Sta smijem od lijekova koristiti. Do sada nisam nista, jer me strah sem caja. Imam i temperaturu

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iman baš imaš peh. Al ne brini. To prolazi. I nemoj pit ljekove, ostani na čaju. Pogledaj topic "povišena termperatura" neka cura isto imala tmpt i prošla joj je od "narodne medicine" kako kaže. Drš se, nedaj se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •