-
Gliste/crvi => Zentel???
Posto smo u dalekom svijetu, i nemamo bas lijecnike koje bi se dalo pohvaliti, molim da mi netko, najbolje lijecnik - da savjet.
Anna se ceska po guzi (prijelaz ledja/guza) vec barem tjedan dana. Uz to govori da ju buba (pretpostavljam svrbi, to jos ne zna reci). Nismo isli kod doktora ali na savjet u ljekarni sam joj kupila Zentel (albendazole) tablete. To su mi ponudili i znam da su druga djeca ovdje to pila. Nikakve parazite nisam vidjela. Razmisljam da ostavim mozda pamucnu pelenu u vodi dan dva pa vidim da li ce se sto razviti i razmigoljiti????
Kada citam nezeljene efekte na tim tabletama, cini mi se da bi mozda bilo ipak bolje da odem kakvom takvom doktoru prije eventualne upotrebe...
:? :?
Hvala.
-
I moja se curica češkala i govorila da ju buba i nismo kužili što je. Na kraju na dnu leđa prema guzi izbio herpes zoster. Još se liječimo.
-
Nemoj djetetu davati ništa dok se ne ustanovi od čega su ti simptomi. Inaće moj sinko je prije dva tjedna popio dozu Zentela jer mu je u stolici dokazan parazit Ascaris lumbriciodes.
Pronađi neki privatni lab. ako nema drugaćije mogućnosti. Neke stvari bi možda, ali samo možda primjenila na sebi, a bez da odem doktoru, ali kad je dijete u pitanju netreba se igrati lijekovima bez dokazane dijagnoze.
To što se dijete češka nije dovoljan razlog da mu daješ Zentel.
-
molim vas mozete mi objasniti moja 2 god kćer pije već drugi dan vermox sirup jer je u stolici pronadena ascaris lumb.a ona kak norm.i nema ničega u stolici osim malih bijelih točkica i ljuskica kao od graha oprostite na mom opisu al ja neznam dal je to to ili nije i kada pokakaju dječica tu glistu nakon terapije,hvala i jos jednom oprostite al ja sam u očaju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma