Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Gliste/crvi => Zentel???

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Gliste/crvi => Zentel???

Posto smo u dalekom svijetu, i nemamo bas lijecnike koje bi se dalo pohvaliti, molim da mi netko, najbolje lijecnik - da savjet.

Anna se ceska po guzi (prijelaz ledja/guza) vec barem tjedan dana. Uz to govori da ju buba (pretpostavljam svrbi, to jos ne zna reci). Nismo isli kod doktora ali na savjet u ljekarni sam joj kupila Zentel (albendazole) tablete. To su mi ponudili i znam da su druga djeca ovdje to pila. Nikakve parazite nisam vidjela. Razmisljam da ostavim mozda pamucnu pelenu u vodi dan dva pa vidim da li ce se sto razviti i razmigoljiti????

Kada citam nezeljene efekte na tim tabletama, cini mi se da bi mozda bilo ipak bolje da odem kakvom takvom doktoru prije eventualne upotrebe...

:? :?

Hvala.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I moja se curica češkala i govorila da ju buba i nismo kužili što je. Na kraju na dnu leđa prema guzi izbio herpes zoster. Još se liječimo.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nemoj djetetu davati ništa dok se ne ustanovi od čega su ti simptomi. Inaće moj sinko je prije dva tjedna popio dozu Zentela jer mu je u stolici dokazan parazit Ascaris lumbriciodes.
    Pronađi neki privatni lab. ako nema drugaćije mogućnosti. Neke stvari bi možda, ali samo možda primjenila na sebi, a bez da odem doktoru, ali kad je dijete u pitanju netreba se igrati lijekovima bez dokazane dijagnoze.
    To što se dijete češka nije dovoljan razlog da mu daješ Zentel.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

molim vas mozete mi objasniti moja 2 god kćer pije već drugi dan vermox sirup jer je u stolici pronadena ascaris lumb.a ona kak norm.i nema ničega u stolici osim malih bijelih točkica i ljuskica kao od graha oprostite na mom opisu al ja neznam dal je to to ili nije i kada pokakaju dječica tu glistu nakon terapije,hvala i jos jednom oprostite al ja sam u očaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •